Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Minulost slavných: Poznáte celebrity na fotografiích z dětství?

  • Poznáte je? Někteří slavní odtajnili své rodinné album.
    17. července 2022 | 06:00

    Taky se tak rádi probíráte starými fotkami? Podívejte se na fotografie celebrit, na kterých je zachyceno jejich dětství. Poznáte v nevinných tvářích slavné herce, modelky a zpěváky?

  • Bruce Willis (58)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Kdo by tehdy řekl, že tento nenápadný mladík s bujnou kšticí bude jedním z nejslavnějších herců světa. Usměvavý puberťák tenkrát rozhodně netušil, že se stane detektivem ve všech dílech Smrtonosné pasti nebo hrdinou v Armageddonu.

    S první manželkou herečkou Demi Moore má tři dcery, z nichž se jedna také stala herečkou. V roce 2009 se oženil s herečkou a modelkou Emmou Heming, s kterou spokojeně žije i dnes.

    Video se připravuje ...
    Bruce Willis pověsil herectví na hřebík kvůli vážné nemoci mozku • VIDEO: Videohub
  • Eva Longoria (38)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Herečka Eva Longoria byla v dětství považována za ošklivou. Bylo to hlavně proto, že její sestry byly blonďaté a modrooké, oproti tomu Eva koukala na svět skrz hnědé oči a od malička jí rostly havranní vlasy. V předškolním věku si dokonce myslela, že je adoptovaná. Tehdy byla její rodina přesvědčená, že to jejích tmavá dcera nikam nedotáhne.

    Díky soutěži talentů se o pár let později stala hvězdou světového formátu. Nejvíce se proslavila rolí Gabriele Solis v seriálu Zoufalé manželky. V posledních letech se hned několikrát umístila v žebříčku nejkrásnějších žen světa.

  • Ashton Kutcher (35)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americký herec byl roztomilý krasavec a lamač dívčích srdcí už v předškolním věku. Na ulici ho objevil hledač talentů a v roce 1998 se proslavil rolí v sitcomu Zlatá sedmdesátá. Také si zahrál v několika převážně komediálních filmech. Později nahradil problematického Charlieho Sheena v oblíbeném seriálu Dva a půl chlapa.

    Ashton byl také velmi známý pro svůj vztah s o mnoho starší herečkou Demi Moore. Po 8 letech manželství se ale v roce 2013 rozešli a Ashton si vzal v roce 2015 herečku ukrajinského původu Milu Kunis.

    Video se připravuje ...
    Mila Kunisová a Ashton Kutcher pořádají sbírku pro Ukrajinu • VIDEO: Instagram
  • Julia Roberts (45)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Poznáváte v roztomilé culíkaté holčičce jednu z nejúspěšnějších hereček Hollywoodu? Tehdy si bezzubá holčička ani nesnila o tom, že by někdy mohla být americkou pretty woman. Julia Roberts je držitelkou tří Zlatých glóbů a ceny Oscar.

    Krásná herečka má tři děti a je podruhé vdaná. Zatím rozhodně nepatří do starého železa a nabídky na filmové role stále přicházejí.

  • David Beckham (38)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Z tohoto střapatého uličníka vyrostl jeden z nejslavnějších fotbalistů světa. Malý David vypadal jako většina chlapců v tomto věku, ale sportovním talentem již tehdy velmi vybočoval z řady. Během své kariéry si vyzkoušel i roli modela v kampani pro Armani, H&M či Adidas.

    S manželkou Victorii tvoří jeden z nejslavnějších a nejstylovějších párů světa. Společně vychovávají tři syny a nejmladší dceru Harper.

    Video se připravuje ...
    TOP 5 bizarních fotbalových účesů: Růžový Zeman, dredař Ampadu nebo (afro)Beckham • VIDEO: iSport TV
  • Cindy Crawford (47)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Podoba malé holčičky a slavné topmodelky je velmi mizivá. Jediné, co Cindy prozrazuje je specifická piha nad rtem. O pár let později od vzniku této fotografie objevil Cindy novinový fotograf a její kariéra se začala rýsovat. V 80. a 90. letech patřila mezi přední supermodelky, což potvrzuje i fakt, že se pravidelně objevovala na titulkách prestižních časopisů Vogue, Harper´s Bazaar nebo Elle.

    Jejím prvním manželem byl slavný herec Richard Gere, se kterým vydržela v manželském svazku čtyři roky. Později se znovu vdala a porodila dvě děti.

    Video se připravuje ...
    Slavné české modelky, které dobyly svět • VIDEO: Videohub

  • Kate Winslet (37)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Držitelka ceny Oscar byla v dětství velmi roztomilé dítě. Do dívky s buclatými tvářemi a andělskými vlasy by tenkrát nikdo neřekl, že začne již v 11 letech studovat drama. Nejvíce se proslavila díky roli Rose ve filmu Titanic.

    Jejím dlouhodobým partnerem byl herec a režísér Stephen Tredre, který tragicky zemřel po poslední klapce Titanicu. Nešťastná Kate se tehdy ani nezúčastnila premiéry, protože připravovala pohřeb a truchlila. Nyní je krásná herečka matkou tří dětí, z nichž každé má jiného otce. Lásce, v případě Kate, není přáno.

    Video se připravuje ...
    Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub
  • Kim Kardashian (32)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Slavná hvězda reality show Keeping Up With The Kardashian hrála v dětství fotbal jako o závod. Mnoho lidí dnes pátrá po tom, co vlastně tahle exotická kráska dokázala. Kim vlastní se svými sestrami obchod s oblečením v Los Angeles, střihla si malou roli ve filmu a věnuje se charitě.

Diskuse ke článku
.