Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity kašlou na drahé svatby: Obnošené šaty, pouťové prstýnky a svatba na poli

Tyhle celebrity se vykašlaly na pompézní svatby a raději pár kaček ušetřily
10. května 2013 | 11:00

Kdo by v dnešní době chtěl utrácet za pompézní svatby a hostit nenasytné kamarádíčky z branže. Celebrity proto čím dál častěji pořádají soukromé svatební obřady, na které někdy nepozvou ani svou rodinu.

 

Místo velkých svateb s hosty, které ani pořádně neznáte, jsou teď v kurzu svatby co nejmenší. Celebrity se tím začaly řídit a na jejich svatbách jsou často jen nejbližší přátelé. Hlavu si slavné nevěsty přestaly lámat i se svatebními šaty a výzdobou. Tyhle tři, jsou v tom doslova přebornicemi.

Anne Hathaway pobíhala po poli

Anne Hathaway a Adam v poli
Autor: profimedia.cz

Oscarová herečka Anne Hathaway (30) řekla své ano Adamu Shulmanovi loni v září na poli. Na svatební oslavu pozvala Anne na sto hostů, ale samotnému svatebnímu obřadu, který probíhal venku, přihlíželo jen pár přátel a rodina. Anne vypadala jako víla v šatech od Valentina a s krátkými vlasy a tuto působivou skutečnost umocňovala i přírodní výzdoba místa obřadu, ke které posloužily jen zelené větve.

Keira je vdaná paní. Vzala si dlouholetého přítele Jamese Rightona.
Autor: profimedia.cz
Keira Knightley šaty neřešila

Minulý víkend vstoupila do řad vdaných paniček také britská herečka Keira Knightley (28). Hvězda filmu Anna Karenina a hudebník James Righton (29) si se svým svatebním dnem nedělali příliš těžkou hlavu. Svatební slib si vyměnili ve francouzském městě Mazan na radnici za přítomnosti pouhých 11 svatebčanů. Celá svatba se konala v neformálním duchu, někteří hosté na sobě měli džíny a sama nevěsta si oblékla své obnošené šaty s tylovou sukní značky Rodarte, ve kterých se ve společnosti objevovala už v roce 2008.

Tak a jde se na to! Pár okamžiků před tím než řekla Ano...
Autor: Facebook
Agáta Hanychová se s tím nemazlila

Mezi nevěsty, které nepotřebují okázalé a dlouhou dobu dopředu připravované svatby, se zařadila i rebelka Agáta Hanychová (27). Prostě se rozhodla a za pár hodin už stála před oltářem v šatech z půjčovny a s prstýnky za tři stovky si slibovala věrnost s hudebníkem Jakubem Prachařem (29). Co na tom, že na svatbu nepozvali ani své rodiče.