Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manuál stylové nevěsty: Jde to i bez salónu!

20. června 2013 | 06:00

Nic proti svatebním studiím - jejich nabídka je dnes velmi pestrá a vyberou si i nevěsty, které se bojí, že v bílé róbě budou připomínat polárkový dort. Pokud ale chcete být opravdu originální, nebojte se zapátrat v obchodech a sestavit si vlastní outfit. Poradíme vám, jak na to!

1. Mixujte levné a drahé.

Tahle kombinace funguje vždycky: i před oltářem. Klidně smíchejte krajkové šaty z konfekce, sandálky z vintage obchodu a luxusní šperky. Nejvíc se samozřejmě vyplatí (časová i finanční) investice do snubních prstenů - měly by vám přece vydržet celý život!

2. Bílá není povinnost.

Čím dál víc se naopak prosazuje trend jiných světlých barev, ať už je to krémová, starorůžová nebo odstín šampaňského. Jestli milujete červenou, klidně oblékněte rudé šaty. A jestli jste "kalhotová", klidně si troufněte na elegantní kalhotový kostým!

3. Řiďte se intuicí.

Móda obecně, tedy i ta svatební, by měla podtrhnout vaši osobnost, ne ji potlačit.  Rozhodně před oltář nevyrážejte v oblečení, které vám dokonale nesedí nebo se v něm prostě necítíte. Myslete samozřejmě i na okolnosti svatby: na zahradu se hodí jiný outfit než do kostela.

Pro moderní princeznu

Jestli si potrpíte na klasiku, ale děsíte se kýče, zkuste vsadit na kombinaci jednoduchých maxišatů s krásnými šperky. Outfit oživí barevné sandálky - každá nevěsta má přece mít něco modrého!

...
Autor: archivy firem

Pro věčnou romantičku

Milujete přírodu a jinou svatbu než venkovní si ani neumíte představit? Květinový věneček je jasná volba - skvěle doplní jakýkoli účes. Pak už stačí jen slušivé minišaty a nádech luxusu ve formě detailů z perel.

...
Autor: archivy firem

Pro módní minimalistku

Preferujete pánský styl? Nemusíte se ho vzdát ani ve svůj den. Zvolte třeba variaci na kalhotový kostým - světlé kalhoty doplňte sakem v jiném odstínu, přidejte stříbrné boty a nepřehlédnutelný šperk. Jednoduché a efektní.

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková