Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tohle video je hitem internetu: Netradiční žádost Slováka o ruku Češky vás dožene k slzám

Jak asi překvapená studentka na žádost o ruku odpověděla?
16. května 2013 | 12:10

VIDEO: O romantické žádosti o ruku snila či sní asi každá z žen. Studentce Zuzaně se tenhle sen vyplnil. Přítel Daniel jí 1. května o ruku požádal víc než velkolepě. Není divu, že se tohle video stalo během pár dnů doslova hitem internetu.

Zamilovaný Slovák, který v Brně studuje estetiku, chtěl svojí lásku o ruku požádat nějak netradičně. Spolu s pomocí přátel proto zorganizoval monstrózní překvapení. A jak je z videa patrné, Zuzka až do poslední chvíle nic netušila.

"V den natáčení mi Daniel jen poslal SMS, ve které mi psal, že přijel do Brna dřív. Byla jsem zrovna na kávě s kamarádkami. Brala jsem to normálně, jen mi Danko přišel v posledních pár dnech víc nervózní než dříve. Ale určitě by mě nenapadlo, že to bude až tak velké. Když na mě vykoukl z krabice s nejkrásnějším prstýnkem na světě, tak jsem věděla, že vedle něj chci být, chci jej milovat a učinit jej šťastným. Ani na vteřinu mě nenapadlo, že bych řekla ne," prozradila překvapená Zuzana serveru Revue iDnes.cz.

"Na ten den nikdy nezapomenu, ani na to, jak jsem uslyšel přicházet Zuzanu zavřený v krabici a při odpočítávání jsem myslel, že vyletím z kůže," popsal serveru její snoubenec.

Doufejme, že to mladému páru klapne a do společného života jim přejeme  hodně štěstí!