Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Příběh o výměně dětí pokračuje: Oblíbený seriál Kukačky se vrací na televizní obrazovky

Video se připravuje ...
Příběh o výměně dětí pokračuje: Oblíbený seriál Kukačky se vrací na televizní obrazovky
VIDEO: Česká televize
20. ledna 2023 | 09:45

Česká televize uvádí pokračování oblíbeného seriálu Kukačky. Třináct nových dílů sleduje snahu obou rodin žít co nejblíže u sebe a utužovat vztahy. Jakub s Tomášem tak mají možnost vídat se všemi rodiči a zároveň rodiče tak mohou vychovávat oba své syny. První díl odvysílá Česká televize již dnes.

Výměna dětí se v první sérii dotkla hlavně obou rodin, ale i mnoha dalších lidí. David, který může za záměnu, nabídne svůj dům Tereze a Martinovi, ti nabídku přijímají. Začíná tak boj o společné soužití, kdy se obě rodiny snaží, ale přesto se objevují překážky – každá rodina má své zvyky i názory na výchovu dětí.

"Jsem přesvědčený o tom, že druhá série Kukaček bude pro diváky ještě napínavější. Je hodně o tom, že obě rodiny mají velkou vůli se sžít, ale moc jim to nejde. Nabídne velké emocionální napětí a drama. Člověk by řekl, že teď, když už víme, kdo děti v porodnici vyměnil, bude vše jednodušší, ale není tomu tak,“ říká režisér Biser A. Arichtev.

Pokračování oblíbeného seriálu přinese nové zápletky spojené s výměnou dětí. Těšit se můžete na oblíbené postavy v podání Sabiny Remundové, Marty Dancingerové, Davida Novotného, Marka Adamczyka, Viktora Sekaniny, Theodora Schaefera a na mnoho dalších. Během natáčení druhé řady došlo ale také ke komplikacím a režisér Biser A. Arichtev musel kvůli zranění Jitky Čvančarové do její role obsadit Evu Hacurovou. Novou řadu napínavého pokračování příběhu Holcových a Kadlecových můžete sledovat již dnes od 20.10 na ČT1.

Oblíbený seriál Kukačky se vrací na televizní obrazovky:

Autor: Aneta Valešová