Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trio slavných hereček obléklo podobné modely. Nejodvážnější byl 64leté Jamie Lee Curtis

6. ledna 2023 | 13:35

Nový rok se ještě ani pořádně nerozjel, a oblíbená herečka Jamie Lee Curtis už stihla ovládnout červený koberec na galavečeru filmového festivalu v kalifornském Palm Springs. Neméně půvabné byly i její kolegyně – herečky Cate Blanchett a Michelle Williams. Slavné krásky byly tak ozdobami hvězdného večera, na kterém se vyjímaly v podobném stylingu. Které módní atributy je spojovaly?

Čtyřiašedesátiletá herečka Jamie Lee Curtis, která si vysloužila přezdívku „ječící královna“ vzhledem k hojným rolím v hororových filmech, je opravdovým klenotem každé společenské události. S herečkami, jako jsou Jane Seymour, Fran Drescher či Helen Mirren, tak pravidelně na oslavných běhounech dokazuje, že přibývajícího věku se není třeba bát a lze "ho vynést" s absolutní grácií. Více o slavných ženách 60+ a 70+, které nikdy nešlápnou vedle, se můžete dočíst v našem článku zde:

Dcera hollywoodských hvězd Tonyho Curtise a Janet Leigh vynesla černý model s pořádnou dávkou vražedného sex-appealu. Dominancí looku bylo bezesporu sako v prodloužené délce s hlubokým výstřihem, který navíc umocňovala opulentní saténová mašle. Smyslnou eleganci doplnily volné, poloprůhledné kalhoty s decentními zvonovými nohavicemi. Opticky vyšší siluetu tvořily nejen hluboký výstřih do V, ale také dlouhý visací náhrdelník i boty na podpatku v ostré špičce.

Na černou barvu i hluboký dekolt vsadila i australská herečka Cate Blanchett (53). V jejím podání však obdobný styling vyzníval o něco elegantnějším dojmem, a to vzhledem k celistvosti modelu a sofistikovanému střihu dlouhých rukávů. Vynesený černý overal byl ojedinělý nejen rukávy, ale i křišťálovým zdobením po celé své délce. Dokonalou tečkou za tímto lookem byly pak špičaté lodičky, decentní líčení i ledabylé blond lokny.

Tip na video: Jak si zavázat podpatky tak, aby se vám konečně nevyzouvaly? Tento trik se vám bude hodit na nadcházející plesovou sezonu!

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub/ Kristýna Juřicová

Dnešní trojici uzavírá herečka Michelle Williams (42), která tmavou barvu a výrazný dekolt zvolila v podobě krátkých šatů se zajímavými krajkovými detaily na širších ramínkách. Eleganci vybalancovala pořádně sexy botami. Konkrétně podpatky na robustní platformě značky Prada, které se taktéž vyjímaly svým saténovým povrchem a otevřenou špičkou.

Tak který styling našeho hvězdného tria se vám líbí nejvíce? Podívat se na ně můžete v naší fotogalerii, kde naleznete i další vydařené modely těchto krásek:

Elegantní šaty za výhodné ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová