Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Tyhle sexy hvězdy se objeví v nových Přátelích! A už brzy!

19. května 2021 | 06:00

Není snad člověka, který by neznal legendární seriál Přátelé. Je to jeden z těch, které mohou sledovat i vaši partneři, zasahuje všechny generace a humor v něm je prostě nestárnoucí. Vždyť uznejte – klidně si ho můžete pouštět pořád dokola a pořád to bude dobré!

Zvěsti o tom, že se bude natáčet pokračování seriálu Přátelé, se objevily už před několika lety! Nyní se ovšem všichni fanouškové konečně dočkají. Má to ale trošku háček. HBO totiž vydalo prohlášení, že to nebude další epizoda seriálu, že všichni se zde objeví sami za sebe, nikoli jako postavy, které hráli v seriálu.

Podívejte se, jestli jste opravdu taková fanynka! Nebo jste přece jen o seriálu něco nevěděla?

Video se připravuje ...
Co jste nevěděli o seriálu Přátelé? Tohle vás zaručeně překvapí! • VIDEO: Videohub

V každém případě, kdo je zvědavý na to, jak tahle partička vypadá po pětadvaceti letech, která uběhla od začátku vysílání seriálu, ten si musí počkat do sedmadvacátého května, kdy bude HBO vysílat speciální epizodu. Vedle známé sestavičky, která se sejde v plném počtu, se tu ovšem objeví několik velmi známých tváří. V naší galerii se můžete podívat, kdo všechno příští čtvrtek společně s Přáteli zamíří k vám do obýváků.