Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Slunečná: Rvačka o poklad ve studni a překvapivý příchod Eričina manžela

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
21. ledna 2021 | 10:23

V dnešním dílu Slunečné zjistíme, že ani v dnešní době není nemožné najít skrytý poklad. Ovšem jak to tak chodí, když se objeví možnost zbohatnutí, přináší to také problémy.

Týna najala Dolejše a Slaninu, aby vyčistili studnu. Najdou ve studni poklad. Staré mince. Běta si myslí, že by měli poklad zase vrátit do studny, protože díky němu může být voda léčivá. Dolejš se Slaninou chtějí nálezné, ale to Týna odmítne. Chce nechat poklad ocenit. O pokladu se dozví Sylva a požaduje polovinu. Týna s Jankem ji odbude, ale ukáže se, že poklad zmizel.

Sylva Týnu obviňuje, že jí poklad nechce dát. Totéž dělá i Týna, která si myslí, že poklad ukradla Sylva. Jenže poklad doopravdy zmizel. Tony totiž slyšel Bětu a poklad vrátil do studny, přizná se a znovu poklad vytáhnou. Týna a Sylva se kvůli němu porvou. Běta rozhodne, že se poklad vrátí zpět do studny. Jenže Slanina šel poklad hledat do staré studny a jen zázrakem ho chlapi z hospody zachránili.

Za Erikou přijede Vietnamec Nam a ukáže se, že je za něho Erika provdaná. Nam potřebuje, aby Erika potvrdila jejich manželství před cizineckou policií. Erika je z toho nervózní, protože o jejím sňatku Tom nic neví, chce mu to říct, ale Tom ji vytáhne na rande a ona ho nechce pokazit. S Namem dorazí úředník, aby překontroloval vztah mezi Erikou a Namem. Nam dokonce zalže, že je Erika těhotná. Erika má čím dál větší strach, že na to Tom přijde. Róza jí radí, ať to rychle Tomovi řekne, protože v hospodě ji s úředníkem a Namem viděli chlapi a někdo by to mohl Tomovi prásknout. Erika se nakonec prozradí sama a Tom je zaskočen. Odstěhuje si od Eriky z pokoje věci, musí si promyslet, jak to mezi nimi bude dál.

Hana úkoluje Vildu a zároveň ho varuje, protože jí karty ukázaly nebezpečí. Vilda jí karty vymění, o čemž Hana neví. A děsí se čím dál víc, protože jí vždy ukazují, že je nebezpečí. Nakonec na Vildovu lest přijde a domluví se s Johnem, že ho vytrestají.