Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tento týden v Ulici: Provalené tajemství Alice, potupa pro Zdenku a Pumrová v nervech

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
28. ledna 2020 | 06:00

Vyšetřování napadení Mastného jede dál a nervy pracují. Pumrová je další podezřelou. Velké tajemství rupne také na Alici a Bedřich bude jenom valit oči. Co všechno vás ještě tento týden čeká?

Tajemství a nervy na pochodu, to je maminka Gábiny. Mastného případ a jeho vyšetřování se otočilo také na ni a totálně jí rupnou nervy. Hodně zavaří také Lumírovi. Zdenka se nechce nechat nemocí převálcovat, vzdoruje jí, jak jen může. Díky Tomášovi má pocit, že žije naplno. Teď se ovšem stane něco, kvůli čemu si plně uvědomí své hrozné vyhlídky, a to ještě velmi potupným způsobem.

Zase se potvrdí, že každý máme nějaká svá tajemství. Přesto že Alice vypadá, že je ve všem zcela upřímná, praskne na ni něco, v čem hrají roli také Tamara a Miloš. Jak na to zareaguje Bedřich a jak Miloš, jenž jako první zjistí pravdu? Martin je Šárčinou osudovou láskou, pro kterou hodně obětovala a přála by si, aby byl konečně její a rozvedl se. Když už je to na spadnutí, stane se něco, co opravdu nerozdýchá a dojde jí, že věci nejsou takové, jak by si přála. Alkoholismus je strašný a žít s někým, kdo je na alkoholu závislý, je peklo. Marcela se rozhodla tuhle hrůzu ukončit za každou cenu. Jakého překvapivého spojence si najde její otec a jak silná bude ona sama v krizové situaci?