Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Slunečná: Týna kolabuje a budou lítat pěsti

15. června 2020 | 11:11

Na statku bude tento týden opět rušno, přijede banda motorkářů, kteří mile překvapí, a Zdeňkovi hrozí blázinec. Na Týnu je toho všeho nějak moc a Janek se nevzdává a snaží se získat její lásku zpět.

Janek potřebuje místo, kde by mohl vést obchodní jednání, ale v kanceláři je vymydleno a rozhodně to není reprezentativní prostor. Kvůli důležité schůzce s Albáncem, ze které by mohlo kápnout dost peněz, objedná nábytek, ale Roman vše překazí a Janek vymýšlí náhradní plán. Odveze Albánce na statek, ten okamžitě chce louku ve Slunečné, kde by mohl parkovat kamiony. Janek slíbí, že to nějak vymyslí. S Romanem si za jeho podrazy vyřídí účty a dá mu pěstí.

Na statku všichni přemýšlí, jak vydělat peníze, Janek se zaměří na stáčírnu, Julie chce, aby zdražily sýry, které za cenu, za jakou je prodávají Konvičkové, nevydělají ani na náklady. Pohádá se s Týnou, protože ta zdražit nechce. Nakonec vše vyřeší Janek, ale Týna z něho není nadšená, zklamal ji, je jiný, než si myslela, a je z toho smutná. Pracuje na statku tak moc, že téměř neodpočívá, a to ponese následky.