Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Slunečná: Lídino tajemství vyzrazeno a Tony lítá v průšvihu

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
13. února 2020 | 09:21

Franta to se Zdeňkem myslí dobře, je to hodný syn, ale jak se říká, pro dobrotu na žebrotu. Zdeněk se tentokrát opravdu ukáže v ještě horším světle než kdy dřív. Tony lítá v průšvihu a Týna se snaží zjistit, co za tím vězí.

Tony se objeví na statku zmlácený, ale nechce Týně prozradit, co se stalo. Vymlouvá se na to, že to bylo kvůli holce, která bydlí vedle ve vesnici. Týna vyzvídá u veterináře, který bydlí ve stejné vesnici jako ta slečna, kvůli které měl dostat Tony "nabančíno". Veterinář ovšem tvrdí, že nikdo takový tam nežije. Když Týna opět nastoupí na Tonyho a ptá se, jaká holka to tedy je, zvoní mu telefon a vypadá vyděšeně... Druhý den opět přijde zmlácený a Týna tuší, že za tím bude pořádný průšvih. V čem lítá a kdo v tom má prsty?

Lída šílí, protože se u nich objevil Zdeněk s tím, že tam bude bydlet. Franta neměl to srdce tátu vyhnat, ale ten jim dá pár pořádných důvodů k tomu, aby si to možná ještě rozmysleli. Nejdříve prozradí Lídino velké tajemství, čímž zkorumpuje tradiční soutěž, zabije nejlepšího králíka ve vesnici, a ještě Lídě rozbije sbírku porcelánu.