Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Německo má nejstarší Miss v historii! Porota se skládala pouze z žen

24. února 2020 | 13:13

Německo má novou královnu krásy! Pokud čekáte, že korunku získala dvacetiletá slečna, výsledek vás rozhodně překvapí! Novou Miss Germany 2020 se totiž stala maminka tříletého syna – pětatřicetiletá Leonie Charlotte von Hase. 

Letošní ročník soutěže Miss Germany byl plný změn. Soutěže se mohly zúčastnit dívky a ženy ve věku 18 až 39 let a nově také ženy, které jsou vdané a mají děti. Právě díky této změně tak mohla titul získat letošní vítězka Leonie Charlotte von Hase, která má tříletého syna.  

Nejkrásnější ženu nově volila porota složená pouze z žen z různých oborů. V porotě tak zasedly například sportovkyně, bývalá politička nebo moderátorka. O vnější krásu letos ani tak nešlo. Hlavním motivem tohoto ročníku byla podpora autentických žen, hodnotily se hlavně osobnost a životní příběh každé soutěžící.

Už v loňském ročníku pořadatelé zrušili promenádu v plavkách, ta se nekonala ani letos. Po svém vítězství Leonie uvedla, že se podle ní už ženy nezajímají o konvenční představy o kráse. "Moje vnímání krásné ženy, to jsou síla, charakter a autentičnost, které vyzařuje," dodala. Korunku převzala oblečená do slušivého kostýmku. 

Na novou německou Miss se podívejte do fotogalerie. Co na ni říkáte?

 

 

 

Autor: Aneta Valešová