Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jennifer Aniston slaví 51! Tohle jsou její nejvíc sexy modely

11. února 2020 | 06:00

Při pohledu na oblíbenou americkou herečku lze jen těžko uvěřit, že dnes slaví jednapadesát let! Je ve skvělé formě, stále patří mezi nejvíc sexy ženy Hollywoodu a nebojí se ani odvážnějších modelů. I v jednapadesáti má totiž stále co ukázat!

 

 

Role nezapomenutelné Rachel Green z nesmrtelného seriálu Přátelé ji dostala na výsluní. Přestože od prvního dílu uběhlo více než pětadvacet let, stále patří Jennifer Aniston mezi nejoblíbenější herečky Hollywoodu. V současné době ji můžeme vidět v seriálu The Morning Show. Za svou roli v něm letos v lednu dokonce získala prestižní cenu SAG Award.

Na svém kontě má však mnoho povedených snímků. Převážně se jedná o komedie jako Božský Bruce, Millerovi na tripu, Zkus mě rozesmát nebo Vražda na jachtě. Vedle toho, že je Jennifer skvělá herečka, patří mezi nejvíc sexy ženy Hollywoodu. Ve svých jednapadesáti letech je ve skvělé formě, kterou by jí mohla závidět kdejaká dvacítka.

Na zahraničních serverech se šušká, že Brad Pitt chystá pro svou bývalou manželku tajnou oslavu. Kdo ví, co je na tom pravdy. Jedno je ale jisté: potom, co je fotografové zachytili, jak si navzájem gratulují k úspěchu při předávání cen SAG Awards, celý svět tajně doufá, že budou zase spolu.

Jen se netají tím, že černá je její top barva, ale sem tam na ní můžeme vidět i barevnější modely. Na ty nejpovedenější se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová