Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Blake Lively jako módní ikona: Trojnásobná maminka má skvělý styl, inspirujte se!

6. února 2020 | 06:00

Pro nás je zcela normální, že fungujeme celoročně bez osobního stylisty, ale u známých osobností jde spíše o výjimky. Mnohdy obdivujeme styl slavných žen, ale vlastně nás tak trochu zklame, že za ním stojí někdo jiný. To se ovšem nedá říct o Blake Lively (32), která si své outfity vymýšlí úplně sama. Podívejte se na ty nejpovedenější!

Sama sobě stylistkou? Pro Blake Lively žádný problém! Díky tomu na nás působí její outfity ještě zábavněji a nemůžeme se na ně vynadívat. Možná to je i tím, že hrála mnoho stylových žen (pamatujete třeba na Serenu van der Woodsen ze seriálu Superdrbna?). Blake se drží svého stylu a sama přiznává, že miluje módu a tvoření outfitů jí přijde velmi zábavné a kreativní. Ze stejného důvodu ráda líčí své kamarádky a také ráda vaří.

A co ráda nosí? Vedle šatů si zamilovala pánský styl, často na ní totiž uvidíte elegantní kostýmky i nejrůznější vestičky. Také si často vybírá výrazné barvy. Na svůj styl nezanevřela během těhotenství a ani teď, kdy už má s Ryanem Reynoldsem tři děti. Je tedy inspirací pro mnoho žen nejen díky stylu, ale i díky svému přístupu. Vybraly jsme pro vás outfity, které dokazují, že je Blake opravdovou módní ikonou. Prohlédněte si je v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová