Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Slunečná: Vyhraje Janek sázku a vyspí se s ním Týna v lese?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
30. ledna 2020 | 06:00

Ve Slunečné jde o stále o to, jestli Janek vyhraje sázku a dostane Týnu do postele. Rozhodně se o to pokusí! Jestli mu to vyjde, to už je jiná. Jaká bude Týnina odpověď na Štěpánův návrh se společně sestěhovat, se taky dozvíte dneska večer.

Štěpán je přesvědčený, že by měli s Týnou udělat další krok ve vztahu a nastěhovat se do společného bydlení. Týna je zaskočená a odpoví dost vyhýbavě. Svěří se Julii, ale jako důvod toho, proč váhá s nastěhováním, jí řekne to, že by se musel vystěhovat pokoj po tatínkovi a ona na to ještě není připravená. Julie to samozřejmě chápe a Štěpán také, když mu to později vysvětlí úplně stejně.

K Tomovi na statek zavítá paní ze sociálky. Vojta totiž nechodí do školy, o čemž nemá Tom ani ponětí. Na pomoc mu musí přispěchat Róza. Vojta dostane pěkně vynadáno a musí s pravdou ven. Aby toho nebylo málo, na statek přijede také babička kluků. Ta se zprvu tváří přátelsky a nabídne všem, aby se přestěhovali k ní. Tom odmítne a ona na něj znovu zavolá sociálku. Tentokrát kvůli práškům a podezření ze závislosti.

Janek pokračuje v sázce, chce sbalit Týnu a vyspat se s ní. Dostal echo, že by ji mohl najít v lese, kde se chystá přespat. Vyjede si na kole, ale v lese se ztratí a nakonec ho Týna zachrání. Stráví spolu noc, hodně si toho řeknou, ale k sexu nedojde, přestože svlékat se přece jen budou. Janek po tomto zážitku zruší sázku a Vilda vyhrává pivovar.