Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tento týden v Ulici: Veronika bojuje o život, Lumír za mřížemi a zmlácený Vojta

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
3. února 2020 | 12:40

V Ulici se tento týden bude bojovat o život. Veronika to nechala zajít dál, než měla, a kolaps je tu. Lumír také nebude mít moc hezký týden, a možná ještě delší dobu, nové skutečnosti ho pošlou do vazby. Co se děje s Vojtou? Mára a Karla budou v šoku! 

Veronika po dlouhých týdnech ignorování příznaků zkolabuje před salonem a ukáže se, že věci jsou mnohem závažnější, než si kdokoli mohl myslet. Veronika začíná svůj boj o život. Blanka s Kristýnou poslední dobou hodně bojuje. Vztahy mezi matkami a dcerami jsou v určitých stadiích opravdu náročné. Kristýna se naváží do mámy kvůli pití, vyvolává hádky a brojí proti ní u táty. Jak se k tomu postaví Evžen a Blančin manžel? Karla s Hermanem narazí na novou stopu při vyšetřování a informace, které získají, dostanou Lumíra do vazby. Je opravdu vinen?

Bedřich neměl nikdy důvod o Alici nějak pochybovat. Od chvíle, kdy se provalilo její tajemství, ale řeší, co dál. Nedokáže se přes to jen tak přenést, je to něco, co je pro něj už hodně za hranou, zvláště když se to týká jeho partnerky. Znamená to konec mezi ním a Alicí? Vojta najednou přestane s Karlou a Márou komunikovat, ti si neví rady, co způsobilo tuto změnu chování. Když objeví modřiny na Vojtových zádech, jsou zděšeni a rozčíleni. Jaké má Vojta tajemství?