Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Měla jste sex s jiným? Toto jsou pravidla, která vám pomohou udržet vztah

  • 6. února 2021 | 06:00

    Nevěra ve vztahu je v dnešní době bohužel na denním pořádku. Nemůžeme všechno házet jen na muže, protože my ženy jsme v tom úplně stejně namočené. Když se zeptáte svých kamarádek, která z nich aspoň jednou v životě podvedla svého partnera, možná se budete divit, kolik jich zvedne ruku.

    Nevěra má svá různá opodstatnění, ale většinou vás bude trápit špatné svědomí. Teď je otázka, co s tím. Jestliže nechcete o svůj trvalý vztah přijít, držela bych se starého dobrého hesla: "Zapírat, zapírat a zapírat." Pokud chcete udržet manželství nebo svého partnera u sebe, pak si dobře pamatujte tyto rady.

  • Zamyslete se, proč...

    Autor: iStock

    V první řadě byste se měla zamyslet nad tím, proč jste vlastně svému partnerovi zahnula. Byl to jednorázový omyl v opilosti na večírku? Nebo šlo o promyšlenou a déletrvající nevěru? V takovém případě je totiž možné, že jste u milence hledala něco, co vám ve vztahu chybělo. Pokud problém dokážete odhalit a pojmenovat, je dost možné, že ho zvládnete ze vztahu odstranit.

  • Budujte důvěru

    Autor: iStock

    Partnerova důvěra ve vás utrpěla obrovské trhliny a bude nějakou dobu trvat, než se rány zacelí. Na druhou stranu se rozhodl, že dá vašemu vztahu šanci, což znamená, že na zlepšení situace chce pracovat. Snažte se proto dodržovat vše, co jste slíbila, jednat s ním na rovinu a nedávat mu žádné záminky k tomu, aby začal být podezřívavý.

  • Nastavte si pravidla

    Autor: iStock

    Je jasné, že situace si žádá přehodnocení vašeho vztahu i důkladnou rozmluvu. Pokud spolu chcete i nadále zůstat, měli byste si stanovit pravidla toho, jak bude váš vztah do budoucna vypadat a jak se vaše chování oproti minulosti změní. Máte-li pocit, že věrnost není vaší silnou stránkou, možná je na čase to partnerovi naznačit. Třeba to cítí podobně a budete schopni domluvit se na nějaké formě otevřeného vztahu.

    Takhle vypadá sex ve dvou minutách:

    Video se připravuje ...
    Sex ve dvou minutách • VIDEO: youtube/glamour

  • Pracujte na sobě

    Autor: iStock

    Nevěra může být mimo jiné následkem toho, že jste ve vztahu dlouhodobě pociťovala nedostatek citů. Začněte si s partnerem navzájem znovu dávat najevo svou lásku. Mluvte spolu a naslouchejte si. Věnujte si pozornost a pečujte o sebe. A hlavně k sobě buďte pokud možno za každou cenu upřímní, abyste se v budoucnu podobným vztahovým karambolům vyhnuli.

    Podívejte se na skvělou ódu na vaginu:

    Video se připravuje ...
    Trochu erotická, trochu vtipná. Óda na vagínu letí světem • VIDEO: Libresse Sverige

  • Nenechte se shazovat

    Autor: iStock

    Důležité je, aby váš partner byl schopen vaši nevěru zpracovat, odpustit a zapomenout. Jestli sice přistoupí na pokračování ve vztahu, ale bude vám vaše pochybení předhazovat při každé příležitosti, začne být nedůvěřivý a bude vaši nevěru brát jako zbraň při každém dalším sporu, je třeba s tím něco udělat. Ano, vy jste ta, která selhala, neznamená to ale, že s tímto cejchem musíte žít celý život a nechat si od partnera všechno líbit. Pokud se situace časem neurovná, asi je na místě přemýšlet o rozchodu.

Autor: roh, Laura Poláková
Diskuse ke článku
.