Pondělí 7. října 2024
Svátek slaví Justýna, zítra Věra
Oblačno 12°C

Stylový týden: Uchvátila Batulková (66), Jitka Molavcová (74) překvapila módním fíglem!

  • Stylový týden: Uchvátila Batulková (66), Jitka Molavcová (74) překvapila módním fíglem!
    7. října 2024 | 05:00

    S uplynulým týdnem je tu po delší době i módní zúčtování. Kdo se dostal do našeho hledáčku tentokrát? Uhranuly nás zejména starší dámy, které ačkoliv vsadily na jistotu v podobě celočerného looku, nezaváněl byť sebemenší fádností a nepřidával zcela na věku. Bezchybný look předvedly ale i maminky i modelky Zuzana Stráská pospolu s Kristýnou Schickovou. Na jaké módní atributy vsadily a kdo další předvedl lichotivý podzimní look?

    Tento týden se doslova roztrhl pytel se společenskými akcemi. Zaměříme se ale zejména na dvě nejvýznamnější. A to na slavnostní otevření multižánrového kulturního prostoru Nová Spirála na pražském Výstavišti, ale i na event pod taktovkou značky Lindex, která v říjnu jako již tradičně podporuje kampaň v boji proti rakovině prsu. Obě dvě události si nenechala ujít řada známých tváří, která se vyjímala v okulibých podzimních modelech. Kdo zazářil nejvíce?

  • Dana Batulková (66)

    Program v Nové Spirále odstartovala hudebně taneční show nesoucí název Vzkříšení. Toto představení je oslavou obnovy, kde se snoubí světové popové hity s legendárními melodiemi z Jesus Christ Superstar nebo Greatest Showman. Tuto oslavu obnovy si nenechala ujít řada známých osobností v čele s herečkou Danou Batulkovou.

    Ačkoliv je věhlasné divadelní a filmové herečce 66 let, zvoleným lookem si nepřidala na věku, ačkoliv se jedná o monochromatický look v černé barvě, která má tendenci zestaršovat. Vsadila totiž na lesklý kalhotový komplet, jehož materiál dodal do outfitu kýžený šmrnc a doplnila jej blazerem jiného reliéfu. Tím docílila toho, že nevypadala jako jeden slitý flek. K mladistvosti přispěly opulentní perle na krku, lehce zvlněný krátký účes i rafinovaný červený odstín rtěnky. K dokonalosti jen chyběl lepší výběr obutí. Už tak herečka zvolila pánský look, který mohla vyjma perel a zmíněné rtěnky také vybalancovat více elegantními botami. Kupříkladu lodičkami v ostré špičce nebo kotníkovými kozačkami v subtilnější siluetě po vzoru svého doprovodu, herečky Sary Sandevy.

  • Jitka Molavcová (74)

    Herečka a zpěvačka Jitka Molavcová, která na jevišti a u televizních obrazovek bavila tři generace dětí, si nenechala ujít slavnostní zahájení výstavy s názvem Můj svět fotografky Ireny Zlámalové. Taktéž jako v předchozím případě zvolila jistotu v podobě all black looku, ale ani v jejím podání nezaváněl přílišnou nudou a navíc přidávající na věku. Známá umělkyně si totiž pohrála s podzimním vrstvením a na top důmyslně navrstvila průhlednou halenku s kontrastním bílým lemováním, které dodávalo na mladistvosti. Kýžený šmrnc i stylistický trik v protažení siluety sehrál visací náhrdelník i lesklé polobotky v zúžené siluetě.

  • Michaela Maurerová (45)

    Event LINDEX PINK OCTOBER také přilákal řadu osobností, které se vyjímaly v okulibých modelech v růžových odstínech odkazující na charakter události. Každoroční kampaň značky podporuje ženy po celém světě, které postihla zákeřná rakovina prsu. Protože ačkoliv je v dnešní době naděje na přežití díky vědeckému pokroku čím dál větší, stále se jedná o výzkumný obor, který finanční podporu potřebuje neustále. Cílem této kampaně je tak výzkum finančně podpořit, ale i šířit osvětu v této problematice.

    Do konce října můžete tento projekt podpořit i vy. Ovlivnit někomu život můžete zakoupením podprsenky v jakékoliv pobočce Lindex a to do 14. října. 10% z jejich prodeje značka věnuje pacientkám, zákazníci ale mohou přispět jakoukoli částku přímo u pokladny nebo nákupem růžové stužky do 31. října. Celý zisk z akce Růžová stužka poputuje v České republice Alianci žen s rakovinou prsu a jejímu projektu Bellis – pacientky do 45 let.

    Důležitý event šla podpořit moderátorka a herečka Michaela Maurerová, která se tematicky sladila s událostí. Růžový svetřík sehrál líbivé kombo pospolu s navrstveným šedivým kabátkem a koženou midi sukní. Rošťáčkou náladu opět stvrdila kšiltovkou.

  • Michaela Badinková (45) a Kristýna Schicková (30)

    Na eventu Lindex oslnila i herečka Michaela Badinková a modelka Kristýna Schicková, kdy obě dvě vsadily na totožnou růžovou halenku se zvonovými rukávy. Herečka na něj navrstvila šedý kardigan v perfektní délce, který zcela ladil ke tmavým kalhotám s vysokým pasem.

    V modelčině pojetí vyzněl look úplně jiným dojmem. Top totiž zkombinovala se zvonovými denim kalhotami, zkrácenou bundičkou lemovanou beránkem a kotníkovými botami se zúženou špičkou.

  • Zuzana Stráská (32)

    A „borec na konec“? Modelka a influencerka Zuzana Stráská! Ačkoliv se oblékla zcela podle aktuálních trendů, jednotlivé kousky patří do nadčasového kapsulového šatníku. Look byl opřený o velmi cool burgundy barvu v podobě svetru a maxi sukně, která bude letošní podzim přímo excelovat. Toto šik kombo zkombinovala s černou kabelkou a motorkářskými kozačkami, které budou taktéž na módním výsluní.

    Které další trendy by vám letos neměly uniknout? To se dozvíte ve videu:

    Video se připravuje ...
    Velký přehled podzimních trendů: Co sluší zralým ženám a co stylistka doporučuje ženám větších velikostí? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Autor: Žaneta Podlahová
Klíčová slova:  trendy, móda
Diskuse ke článku
.