Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zpěvačka Markéta Procházková: Moje srdcová záležitost je rodina, divadlo a hory

Video se připravuje ...
Rozhovor: Markéta Schimmerová Procházková
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
14. října 2023 | 06:00

Zpěvačka Markéta Schimmerová Procházková (37) je známá nejen díky show Tvoje tvář má známý hlas. Na svém kontě má také celou řadu muzikálových rolí. Jednou z nich je i postava Annie v novince Srdeční záležitost v Divadle Lucie Bílé, kde se objeví v blond paruce – tak by přírodní tmavovlásku poznal málokdo.

„Pro mě to je fakt srdeční záležitost. Je to třetí projekt u Lucky, jsem za to strašně moc vděčná, protože je tady parta talentovaných lidí, kteří milují svou práci, jsou ohleduplní a jsou lidští,“ říká zpěvačka, která si první setkání s Lucií Bílou pamatuje velmi dobře. „Dostala jsem nádherného andělíčka, kterého mám schovaného. Bylo to v Hudebním divadle Karlín, kde jsem hrála sestru Mary Patrick, tam jsme se setkaly poprvé,“ vzpomíná Markéta.

Srdcovou záležitostí je pro ni ale hlavně její rodina. S manželem Davidem Schimmerem má pětiletého syna Theodora. S nimi tráví většinu volného času a ráda s nimi cestuje hlavně po horách. „Každý rok potřebuju jet na hory. Miluju je hlavně v létě. Letos jsme byli v Alpách v Korutanech,“ prozradila muzikálová hvězda.

Kde byla zpěvačka s rodinou na dovolené a co ji v nejbližší době čeká? To se dozvíte v našem video rozhovoru v úvodu článku!

Autor: Štěpánka Bínová
Video se připravuje ...