Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Lucie Bílá: Nespokojenost sama se sebou je můj hnací motor

Video se připravuje ...
Rozhovor: Lucie Bílá o muzikálu Srdeční záležitost
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
28. září 2023 | 11:11

Kromě toho, že je Lucie Bílá (57) skvělá zpěvačka, tak je také principálkou Divadla Lucie Bílé. A právě v něm má dnes premiéru muzikál Srdeční záležitost, v kterém se objeví v hlavní roli Annie. Co je její srdeční záležitost a čeho z minulosti lituje?

Muzikál vypráví příběh Annie, ženy v domácnosti, která v jeden den oslaví padesáté narozeniny i třicáté výročí svatby. Rekapituluje svůj život i manželství se Stevem. Stále se milují i po letech, jen zapomněli, jak to tomu druhému říct. „Já jsem bohužel ten typ, který by spoustu věcí rád změnil, vzal velkou gumu a předělal to. Ale učím se to už nedělat, nevracet se a neňahňat se v tom. Ale někdy si vyčítám i to, co jsem řekla před dvaceti lety. To jsem já. Ale nespokojenost sama se sebou je můj hnací motor, takže já bych na tom asi nic neměnila. Ta role je mi blízká, protože si myslím, že kdo sem přijde, tak se v tom sám najde. Je to téma, které zná každý,“ říká Lucie.

Jde už o třetí počin v její produkci a vypadá to, že se jejímu divadlu daří. „Srdeční záležitost je tohle divadlo, protože tady můžu tvořit s lidmi, které mám ráda, v čase, který mi vyhovuje. A hlavně tady můžu dělat věci, které mě baví, a když člověka něco baví, tak ho to nevyčerpá, takže toho stihne o to víc,“ svěřila se zpěvačka s tím, že v osobním životě je její srdcovkou samozřejmě partner Radek Filipi (40). „Najít toho životního partnera je jedna z nejtěžších věcí, které člověka čekají. Najít si někoho, kdo vás motivuje, kdo vás chrání nebo kdo je vám partnerem a blízkým člověkem. I v době, kdy to není zrovna rozchechtané. Chvála bohu, že už takového partnera mám. Už jsme spolu osm let a je to skvělé a doufám, že neměnné a že už je to ta poslední láska,“ dodala.

Co zpěvačku teď čeká a jaké má se svým divadlem plány? To se dozvíte v našem video rozhovoru v úvodu článku!

Autor: Štěpánka Bínová
Video se připravuje ...