Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Katka a Peter Pechovi: To, co dáváme na sociální sítě, v realitě neprožíváme

Video se připravuje ...
Katka a Peter Pechovi: To, co dáváme na sociální sítě, v realitě neprožíváme
VIDEO: Štěpánka Bínová
6. října 2023 | 06:00

Poznali se během studií a před čtyřmi lety se z nich stali manželé. A stále jim to skvěle klape! Muzikáloví herci Peter (34) a Kateřina (36) Pechovi jsou sehraná dvojka v soukromí, na jevišti i na sociálních sítích, kde lidi baví vtipnými scénkami „ze života“.

Peter a Katka spolu teď tráví hodně času, protože spolu momentálně vystupují v muzikálu Srdeční záležitost v Divadle Lucie Bílé. Ponorkovou nemocí ale prý rozhodně netrpí. „Jsme docela sehraní. My jsme spolu zkoušeli i vloni krásné představení Svatební cesta do Jiljí, kde to je jenom o těch dvou hercích, a tam jsme se přesvědčili o tom, že naopak to divadlo spolu dělat můžeme, a doufám, že ještě do budoucna nějaké hezké role, kde si spolu zahrajeme, přijdou,“ přiznala Katka, která na svůj instagramový profil dává i společné vtipné scénky.

Reakce fanoušků na jejich příspěvky jsou na sociálních sítích různé. „Někdy mě stále překvapuje, že v dnešní době si lidi myslí, že to je vlastně realita a že žijeme to, co dáváme na sociální sítě. Tak jenom říkám: Ne, prosím, nežijeme to! My chceme pobavit naše diváky, ale zároveň i sebe samotné, takže věřím, že to lidi berou s nadhledem,“ řekla Katka s tím, že hejty jí nejsou vůbec příjemné.

Nedávno vzbudila herečka rozruch svou fotkou v plavkách, na níž ukázala své nedokonalosti. „Musím říct, že tam nebyly vyloženě hejty, ale spíš se tam třeba objevily paradoxně ženy, které hodnotily to, že když má člověk nějakou postavu, tak už by se neměl vystavovat v plavkách. A já jsem se snažila všem ostatním ženám říct, že tak to není, že všechny jsme jenom lidi, všichni se v létě koupeme, všichni si chceme užívat prázdniny a všichni jsme prostě v plavkách, ať se to ostatním líbí nebo ne,“ svěřila se muzikálová herečka. „Že lidi mají potřebu se k tomu vyjadřovat, je samozřejmě na nich. Jsou lidi, kteří to nesou hůř, jsou lidi, kteří to neřeší vůbec – jako třeba já. Když vidím na sociálních sítích něco, co mě úplně neoslovuje, tak nemám potřebu se k tomu vyjadřovat,“ dodal k tomu Peter.

Jaké mají Katka a Peter plány kromě divadla a kdo z nich si nosí práci domů? To se dozvíte v našem video rozhovoru v úvodu článku!

Autor: Štěpánka Bínová
Video se připravuje ...