Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Seriál Ulice: Další velké překvapení odtajněno! Návrat kontroverzní postavy, která zamíchá dějem

  • 12. července 2023 | 06:00

    Budete asi velmi překvapeni, co si pro vás scenáristé přichystali na novou sezonu. Už jeden velký návrat jsme vyzradily minulý týden a nyní je tu další pecka. Před lety rozdělila tahle postava diváky na dva tábory. Jedni jí fandili a drželi jí palce, druzí jí nemohli přijít na jméno. Jaké emoce bude rozdmýchávat tentokrát?

    Tvůrci seriálu Ulice avizovali před prázdninami již jeden návrat, který zamíchá vztahy v nových dílech v pořadí již devatenácté sezony seriálu. Po více než třech letech se do Ulice vrací Jiří Panzner coby Eddie Rambousek, bývalý partner Magdy Procházkové (Veronika Čermák Macková). To ale není jediná lahůdka, kterou si scenáristé pro fanoušky Ulice připravili. Na podzim se objeví také jedna z hlavních postav seriálu od jeho startu v roce 2005. Diváci tuto postavu viděli v Ulici naposledy před šesti lety. Od začátku vzbuzovala velké kontroverze, a to podle toho, čím si právě procházela. O kom je řeč? O Monice Farské, kterou ztvárňuje Anna Fixová. Dcera Jitky Farské (Ilona Svobodová) toho v seriálu hodně prožila, hlavně ale byla velkou, takřka osudovou láskou Kryštofa Marečka (Kryštof Rímský).

  • Moničina minulost v Ulici

    Autor: tv nova

    Mladší dcera manželů Farských byla v začátcích Ulice pěkné kvítko. V roce 2005 se s ní diváci seznámili jako s čerstvě osmnáctiletou slečnou, která studovala na gymnáziu, neměla k průšvihu nikdy daleko, hledala velkou lásku a snila o světě médií. Není divu, že když se na diskotéce náhodou seznámila s populárním Tomášem Savkou, finalistou známé pěvecké soutěže, až po uši se do něj zamilovala a všude o něm básnila. Pro zpěváka ale byla pouze známostí na jednu noc, takže se žádná velká láska nekonala. Monika zkrátka byla naivní smolařkou, která se tvářila jako světačka. Jedno se jí ale muselo nechat – uměla si jít za svým snem a žádná překážka pro ni nebyla dost velká, pokud jí o něco šlo. Tak se dostala i do televize Nova, kde na nějaký čas zakotvila v redakci Snídaně s Novou, a dokonce se objevovala i na televizních obrazovkách.

    Podívejte se na rozhovor s herci z Ulice:

    Video se připravuje ...
    Ljuba Krbová: Mládnu díky obličejopvé józe a funguje to! • VIDEO: videohub

  • Lekce od života

    Pohádka o Popelce se ale v Moničině případě nekonala. Stále jí chyběl vysněný princ. Ten se objevil až po čase v podobě jejího bývalého učitele z gymnázia. Už nebyla jeho studentkou, láska mohla začít. Monika se díky němu ocitla na své první misi v Ugandě, připravená pomáhat i natáčet reportáže o tamním životě. Náročné podmínky však tehdy neustála a po čtvrtroce se vrátila domů psychicky na dně. Chvíli trvalo, než se z toho oklepala a začala znovu, nyní už bez jakýchkoliv ambicí. Nastoupila do tátova fitka jako recepční, prožívala rozchod rodičů, znovu se sbližovala s klukem, kterého nechala právě kvůli svému snu. Jenže ten jí nakonec zlomil srdce.

    Podívejte se na rozhovor s herci z Ulice:

    Video se připravuje ...
    Anetu Krejčíkovou trápí chronické onemocnění pleti. Prozradila, jak s tím bojuje • VIDEO: videohub

  • Monika a Mára

    Autor: tv nova

    S Márou se Monika znala dlouho před tím, než se spolu dali dohromady. Nejprve byli kámoši, pak parťáci v Coolně, a dokonce také spolubydlící. Díky tomu se navzájem skvěle poznali. Nedělali si o tom druhém iluze, zároveň neměli potřebu na sebe něco hrát. Mára se postupem času do Moniky zamiloval. Docela dlouho a rafinovaně ji balil, než jí došlo, že právě on je ten pravý. Společně překonali několik velkých malérů, zdálo se, že jejich vztah vydrží věčně. Bohužel tomu tak nebylo. Rozdělila je Moničina touha pomáhat potřebným a její srdeční záležitost – Afrika. Monika se naplno vrhla do práce pro neziskovky, její pobyty v Africe se prodlužovaly. To vše v době, kdy o pár let starší Mára dospěl k pravému opaku – chtěl se usadit a založit rodinu. Následoval nevyhnutelný rozchod. Monika odletěla na další misi do Afriky, Mára začal randit s Karlou. Oba si časem splnili své sny, jenže s Márou si osud znovu nehezky zahrál, a tak se nyní rozvádí.

    Podívejte se na rozhovor s herci z Ulice:

    Video se připravuje ...
    Markéta Stehlíková: Bez dcery se neodvážím koupit ani ponožky, vše musí schválit • VIDEO: videohub

  • Moničin návrat do Ulice

    Autor: tv nova

    Monika a Mára se znovu náhodou potkají ve chvíli, kdy oba stojí na své další životní křižovatce. Monika se vrací do Čech, aby tu rozjela nové projekty, Mára řeší, kterým směrem se vydat dál. Vrátí se ke Karle, která o něj stále stojí, nebo je pro něj tato kapitola už opravdu uzavřená? A co když i v jeho případě platí, že stará láska nerezaví? „O návratu Moniky Farské do Ulice jsme uvažovali už docela dlouho,“ přiznává kreativní producentka seriálu Ulice Silvia Klasová. „Stále pro to ale nebyl ten vhodný okamžik. Mára měl svou rodinu, procházel si velkými životními zkouškami, do kterých jsme nechtěli Moniku zaplétat. Až nyní nazrál čas, aby se ti dva zase setkali. Monika se za dobu, co se neviděli, hodně posunula a vyzrála, je jiná, než jakou si ji diváci pamatují. Pro nás je to nyní vlastně i příležitost, abychom ji jako postavu v seriálu ukázali v jiném světle,“ naznačuje Silvia Klasová.

Diskuse ke článku
.