Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Účastníky Love Islandu čeká největší zvrat! Odolá Claude pokušení?

Video se připravuje ...
25. září 2023 | 13:54

V dnešním díle Love Island Česko & Slovensko se diváci dočkají novinky, kterou dosud neměli možnost v česko-slovenské verzi Love Islandu vidět: Casa Amor, známý ze zahraničních verzí, se stane pro všechny současné páry největší zkouškou. 

Lamači dívčích srdcí bez vědomí svých partnerek nečekaně opustí původní vilu a přesunou se do nedalekého Casa Amor, ve kterém budou čelit zcela novému pokušení v podobě čtyř nových dívek. Společně stráví tři dny, na jejichž konci budou mít chlapci možnost vrátit se do původní vily s novou partnerkou. Toto důležité rozhodnutí bude jen a jen na nich. Kterého z chlapců okouzlí nové dívky natolik, že si je vezme s sebou zpět do vily? A jak budou na jejich rozhodnutí dívky reagovat? 

Ve vile je momentálně 13 ostrovanů a 6 párů: Rachel a Bruno, Paulína a Honza, Venis a Adam, Majka a Chris, Adriana a Lu a Petra a Claude. Poslední zmíněný je jasným adeptem na to, že vytvoří nový pár, protože od začátku soutěže už opustil Natalii a neměl ani problém rychle vyměnit Rachel, se kterou se na ostrově nejvíce sblížil, a to i po fyzické stránce. Odvrátí se nakonec i od své současné partnerky Petry? A podlehne jiný z chlapců nástrahám Casa Amor? To se dozvíte v dnešní epizodě na Voyo.

 

Autor: red