Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ljuba Krbová: Musím Ulici na chvíli opustit, odpočinout si

Video se připravuje ...
Ljuba Krbová: Potřebovala jsem volnější režim a odpočinek
VIDEO: Štěpánka Bínová
13. září 2023 | 06:00

V seriálu Ulice Ljuba Krbová (65) patřila ke stálicím, které provázejí televizní diváky už od prvních dílů. Teď se ale herečka se seriálem loučí, aby se chvíli věnovala jiným pracovním projektům a v neposlední řadě i babičkovským povinnostem.

Na slavnostním zahájení 19. sezony seriálu ale oblíbená herečka prozradila, že její odchod není úplně definitivní, a proto žádnou lítost nepociťuje. „Slibuji si od toho, že si odpočinu, že budu mít víc času na své divadelní projekty. A samozřejmě, protože i ta nejlépe upečená husička se přejí, jak říká jedno české přísloví, tak si myslím, že je fajn, když si diváci užijí zase mé kolegy a kolegyně. A jak znám naše scenáristy, tak mi určitě vymyslí zase nějaký silný lidský příběh a já budu opět ráda v tom studiu od šesti od rána, protože ti lidé, kteří tvoří tento seriál, to je pro mě srdcová záležitost a důvod, proč se nechci vzdálit úplně,“ řekla seriálová Anička Lišková.

Kromě odpočinku si užívá také chvíle s dcerou a vnoučaty, na která má teď o něco víc času. „Já jsem nadšená babička, protože mám samozřejmě dva nejskvělejší vnuky na světě. Vzhledem k tomu, že moje dcera, která je právnička, je hodně zaměstnaná, tak jsem ráda, že ačkoliv to velmi dobře zvládá a smekám před ní, občas jí mohu pomoct,“ tetelila se blahem herečka.

Jak populární herečka trávila léto a co ji teď čeká? To se dozvíte ve videorozhovoru v úvodu článku.

Autor: Štěpánka Bínová
Video se připravuje ...