Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tento týden v Ulici: Nová tajemná žena, Milošova krutá diagnóza a pořádná nakládačka

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Nová tajemná žena, Milošova krutá diagnóza a pořádná nakládačka
VIDEO: TV Nova
25. září 2023 | 06:00

Do Ulice přijde nová tajemná žena. Kdo to je? A proč se vyptává na Evžena Šmýda? Perné chvilky zažije i Miloš Knobloch. Co závažného se dozví? A to rozhodně není vše, co tento týden Ulice přinese!

Názor na partnerský vztah se obvykle liší podle nabytých zkušeností, životních priorit i odstupu či nadhledu. To se nyní ukáže také u Moniky a Máry. Zatímco Monika vnímá Márův vztah s Karlou jako naprosto bezproblémový a vlastně se i diví, proč se ti dva rozcházejí, Mára to tak jasně nevidí. Karlina nevěra je pro něj stále citlivé téma, jež dosud nezpracoval… Jak se to u něj překvapivě projeví? Co mu na to řekne Monika? Čím ho docela rozhodí? A co bude další ťafkou pro Karlu?   

Spolehlivost je jedním z pilířů vzájemné spolupráce. Důležitá je také pro Jirku Hermana, kterého nyní nemile zaskočí novinář Dalibor Tomášek, jenž bez předchozí omluvy nedorazí na natáčení dalšího dílu jejich společného podcastu. Navíc o sobě nedá vědět ani později, což Jirku docela rozladí. Jenže tentokrát v tom bude Tomášek tak trochu nevinně. S vervou sobě vlastní se totiž pustí po stopě v případu, který ho osobně hodně zajímá. A právě to se mu těžce vymstí. Dostane totiž takovou nakládačku, že bude muset vyhledat lékařskou pomoc… Kdo a proč si s Tomáškem vyřídí své účty? A jak se k tomu postaví zkušený kriminalista Jirka Herman?

Zapůsobit na holku, která má laťku docela vysoko, co se vztahů týče, a momentálně navíc o žádný nový nestojí, chce hodně velkou vynalézavost i odhodlání. Jirkovi Hložánkovi nic z toho rozhodně nechybí. Pokaždé si najde důvod, proč za Martinou zajít. Obvykle to svede na práci a požádá ji o pomoc s problémem, který může i nemusí být záminkou ke schůzce. Také tentokrát se blýskne poměrně originálním oříškem, který bez ní nerozlouskne. A jak je jeho zvykem, odměna bude stát opět za to… S čím Jirka bez Martiny prostě nehne? Co odhalí Kateřina při pohledu na ty dva? A co by Martina do Jirky neřekla?  

Člověk si obvykle myslí, že má minulost vyřešenou, zvláště když za ní udělá tlustou čáru a rozhodne se začít znovu. Jenže minulost se mu občas znovu sama připomene svými stíny, které mohou být i hodně temné. Do této situace se nyní dostane také Evžen Šmýd, aniž by do poslední chvíle tušil, jaká hrozba kolem něj obchází. Dnes se na něj totiž začne až příliš okatě vyptávat charismatická žena v podání Adély Gondíkové, která o sobě tvrdí, že je jeho stará známá. To je ale jen část pravdy… Co všechno dotyčná podnikne, aby se s Evženem setkala? Co na ní bude podezřelé? A jaké tajemství z minulosti s sebou přináší?

Když se člověk dlouhodobě necítí dobře, jeho okolí to časem začne řešit. Pokud si stěžuje na to, jak se cítí, Miloš Knobloch, je to tuplem podezřelé. Dokonce i Evu jeho chování zarazí, a to už je co říct. Je to právě ona, kdo Miloše vždy rázně usměrní a doporučí mu, aby se tolik neprožíval. Teď má pro něj ale jinou radu – pošle ho k doktorovi. To se Milošovi sice moc nechce, nakonec však na její slova dá. A to, co se v ordinaci dozví, pro něj bude takovou podpásovkou, že to jen tak nerozdýchá… Co je s Milošem? Proč z toho bude téměř na zhroucení? A proč to bude tajit hlavně před svou ženou?  

Autor: Martina Miláčková