Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ondřej Studénka z Ulice přiznal nemoc, která mu komplikuje život

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
9. srpna 2023 | 06:00

Ze seriálu Ulice znáte jistě herce Ondřeje Studénku (38) jako pohledného učitele Prokopa, který má trochu tendence komplikovat vztahy. Ve skutečném životě má spokojený rodinný život, a jak přiznal, prázdniny s rodinou si užívá plnými doušky.

„Byli jsme s rodinou v Krkonoších. Sám s manželkou, konečně bez dětí, v Itálii v oblasti Valdobbiadene, kde vzniklo prosecco, takže mám za sebou spoustu zážitků. A ještě týden v Itálii mě čeká. Takže krásné léto zatím,“ přiznal se herec, který víc než moře preferuje odpočinek v horách, ale s manželkou musí dělat maličko kompromisy. 

„Pokud by padla otázka, jestli hory, nebo moře, tak rozhodně hory. Já jsem byl dokonce na měsíc v Nepálu pod Everestem s přáteli, takže rozhodně hory. Rád plánuji věci, dlouhé túry, i když máme malé děti, tak se to dá zvládnout.“ Ondřej mi prozradil, jaká je jeho vysněná destinace. „Chystáme s manželkou, ale to až děti trochu povyrostou, takový čtrnáctidenní trek po Skotsku, po skotských horách, protože to mě úplně fascinuje.“

Ondřej přiznal zdravotní komplikace, kvůli kterým si musí nejen na cestách dávat pozor. A nemohla jsem se samozřejmě nezeptat na to, jak bude vypadat Ulice v nové sezoně pro jeho postavu Prokopa. Pokud jste zvědaví, poslechněte si videorozhovor v úvodu článku.

Video se připravuje ...