Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Přemek Forejt prozradil, jestli si doma lezou na nervy a že je vánoční fanatik

Video se připravuje ...
VIDEO: Videohub
1. prosince 2022 | 06:00

Přemek Forejt (35) byl podpořit svou účastí otevření Domu Ronalda McDonalda, který slouží rodinám s dlouhodobě nemocnými dětmi, aby jim mohly být nablízku, když strádají. Sám je již dvojnásobným otcem, a proto mu je jasné, že rodina je speciálně v takových okamžicích nepostradatelnou.

Šéfkuchař Přemek Forejt je v jednom kole. Nejenže se v srpnu stal podruhé otcem, ale také vedle toho, že je šéfkuchařem v olomoucké restauraci, společně se svými kuchařskými parťáky dělá pořad Souboj na talíři a opět pomáhá soutěžícím v pořadu MasterChef, ze kterého sám vyšel. V létě šéfkuchař také oznámil spolupráci právě s McDonaldem, proto není divu, že přišel tento ojedinělý projekt podpořit. „Rodina je nesmírně důležitá, vždycky vás podpoří a dodá vám sílu, když to potřebujete. Jako rodič bych určitě tuhle službu ocenil, ale upřímně doufám, že ji nikdy nebudu potřebovat.“

Zajímalo mě, jak to u nich doma probíhá, přípravy na Vánoce a vůbec to, jestli se jako mnoho otců nebojí s malým miminkem operovat. „Myslím, že jsem dospěl, protože už mi ani nevadí přebalovat malého, a to jsem dřív nezvládal,“ přiznal Přemek. Pojďte se podívat, co všechno nám prozradil ve videorozhovoru.

Video se připravuje ...