Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Veronika Arichteva poodhalila, jak to bude se seriálem O mě se neboj

Video se připravuje ...
VIDEO: Videohub
26. listopadu 2022 | 06:00

Seriál O mě se neboj, ve kterém hraje Veronika Arichteva (36) hlavní roli, se divákům hodně líbí, a jelikož má jen osm dílů, zajímalo mě, jestli se blýská na další pokračování. Ptala jsem se na to Veroniky v pokoji domu Ronalda McDonalda, na který přispěla finančními prostředky díky sbírce, kterou uspořádala na svých sociálních sítích.

Když už jsme stáli v tom speciálním pokojíčku, Veronika k tomu řekla trochu víc. „Nadační fond dům financoval s pomocí franšíz McDonaldů a hlavně lidí, kteří přispívali na dům v rámci akcí v pobočkách, jako byly ty ručičky, také se kupovaly vánoční stromečky, část peněz pochází z různých prodejů jídla nebo z charitativních akcí. A jednou z těch věcí byl takový nápad, že si člověk tady může adoptovat třeba pokoj nebo obývací místnost nebo hernu pro děti na dobu třeba jednoho roku. A mě právě napadlo, že bych mohla poprosit lidi, kteří mě sledují, kteří mě asi třeba mají rádi nebo které mohu něčím inspirovat, tak jsem je poprosila, jestli by mi nepomohli a jestli bychom si společně tady neadoptovali nějaký prostor v domě. A během jednoho dne jsme vybrali na jeden pokoj, takže v něm právě stojíme. – To je váš pokoj. Děkuju, že jste mi s tím pomohli, a ještě jsme vybrali na další a pořád vybíráme, takže samozřejmě těch pokojů tady třeba můžeme mít víc,“ vyprávěla nadšeně Veronika.

Dům Ronalda McDonalda trvalo dotáhnout do konce celých dvacet let, a přitom je to tak dobrý nápad a pomůže spoustě lidí. To mi vysvětlila také Veronika. „ Je to první dům, který bude sloužit rodinám s dětmi, rodinám vážně nemocných dětí k tomu, aby mohly být spolu, aby mohli všichni být přítomni léčbě svých dětí. A ta rodina, která logicky na čas vypadne z nějakého svého standardního režimu, může být spolu, aby její členy v osobním životě nemoc dítěte co nejméně zasáhla a nepoznamenala je. Jsem strašně ráda, že můžu být u toho, že mě nadační fond přizval jako svou patronku, že mi důvěřují, a vím, že prostě pro dům a pro nadaci budu dělat maximum, co budu umět.“

Veronika je velmi populární osobnost, mimo jiné i díky svým souputnicím Martině Pártlové a Nikol Štíbrové a jejich vtipnému 3v1. V seriálu O mě se neboj hraje hlavní hrdinku Evu a moc jí to jde. Veronika je si dobře vědoma toho, že ji na sociálních sítích sleduje mnoho lidí. „Uvědomuju si to samozřejmě víc a víc. Neříkám, že na sociální sítě věci dávám bezmyšlenkovitě. Ano, často ano, ale samozřejmě přemýšlím o tom. Já se záměrně snažím nikoho neovlivňovat, nemyslím si, že bych někoho záměrně ovlivňovala, ale samozřejmě se to asi děje. Doufám, že v tom dobrém. Doufám, že lidi spíš inspiruji nebo že si třeba odpočinou u mých rodinných problémů s dítětem a tak, takže cítím to, ale nemyslím si, že bych byla nějaký vlivný člověk.“

Pokud chcete vědět, co mi prozradila o seriálu a jak pokračuje stavba na jejím domu nebo proč kupuje synovi k Vánocům jen pár dárků, pak se podívejte na video.

Video se připravuje ...