Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Veronika Arichteva: S manželem si říkáme věci na rovinu

11. dubna 2022 | 06:00

Veronika Arichteva (35) je úspěšná česká herečka, která si teď nejvíc užívá rodičovské povinnosti se synem Lukou. Nedávno také začala pod taktovkou svého manžela Bisera Arichteva (45) natáčet nový seriál O mě se neboj. A jak se jim spolupracuje a setkává se s předsudky, že ji manžel obsazuje do rolí?

Sympatická brunetka je v jednom kole. Od výchovy syna si sem tam odskakuje na plac nebo do rádia, kde s Nikol Leitgeb (Štíbrovou) a Martinou Pártlovou připravuje show Late Night Show 3v1. A do toho všeho řeší s manželem rekonstrukci starodávné vilky kousek za Prahou.

S Martinou Pártlovou i Nikol Leitgeb už jste všechny mámy. Vyměňujete si jako blízké kamarádky rady ohledně mateřství?

S holkami jsme si říkaly, že až budeme mámy, budeme se víc vídat, ale ono to tak není. Tím, že jsou ty děti čtyři, tak někdo má rýmičku, někdo teplotu a pořád je něco. Takže není vůbec reálné se s nimi potkávat často. A když se vidíme, tak je to spíš pracovně. Zkušenosti si ale samozřejmě předáváme. Jak rychle vychladit prosecco a tak.

Myslíte, že někdy zase vyjedete jako trio 3v1 po republice s besedami? Určitě je po nich hlad…

My jsme se k tomu chtěly vrátit, máme naplánované dvě besedy, které měly být ještě před covidem. Uvidíme, jestli zvládneme přidat i nějaké další termíny.

S manželem budete spolu deset let. Chystáte se to nějak oslavit? Slavíte výročí?

Ano, spíš slavíme výročí svatby, to jezdíme každý rok do Velkých Popoviček, kde jsme se brali. Minulé léto jsem tam byla s Marťou Pártlovou, protože muž nemohl. A také si pouštíme svatební video, je moc hezké si to připomenout.

Video se připravuje ...
Veronika Arichteva: Vína se nikdy nevzdám • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Kdo z vás je přísnější rodič?

Bis je hodně benevolentní a říká, že to nechává spíš na mně. Luka je zatím malý, ale snažím se mu nastavovat hranice a mantinely. Slovo „ne“ se u nás objevuje často.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Lucie Ulmanová
Video se připravuje ...