Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejlepší přátelství českého šoubyznysu. Tihle herci spolu fakt kamarádí!

30. července 2022 | 06:00

Tihle herci spolu Mezinárodní den přátelství, který připadá na 30. července, určitě oslaví! Jaká jsou nejpevnější přátelství českého šoubyznysu?

 

Na place spolu herci stráví spoustu času. Není proto divu, že mezi nimi během natáčení vznikají nejen milenecké vztahy, ale i pevná přátelská pouta. Víte, kdo se s kým nejvíc baví ve světě českých celebrit? Skoro by se mohlo zdát, že v uměleckém světě, ve kterém vládne tvrdá konkurence, je přátelství vzácný úkaz. Ve skutečnosti to tak ale úplně není. Například tito herci měli velké štěstí a v branži našli svou spřízněnou duši.

Video se připravuje ...
Jiří Mádl hřešil pod peřinou: První erotiku zažil v klášterní škole! • VIDEO: FTV Prima

Tereza Ramba a Jiří Mádl

Herci se potkali při natáčení teenagerské komedie Rafťáci a bok po boku si zahráli například také v pohádce Peklo s princeznou. Vedle toho se spolu často objevují ve společnosti, což vedlo ke spekulacím, že jsou milenci. To ale oba popřeli a dodnes o sobě mluví jako o velmi blízkých přátelích. Na jejich vztahu se prý nic nezměnilo ani poté, co se Tereza provdala za svého partnera Matyáše.

Aneta Krejčíková a Michaela Tomešová

Také během natáčení nekonečného seriálu Ulice vznikala mnohá přátelská pouta. Kamarádkami i v soukromí se jednoznačně staly Aneta Krejčíková a Michaela Tomešová. Ty navíc v posledních letech spojuje mateřství a fanoušky občas potěší i společnými fotkami se svými ratolestmi.

Patricie Pagáčová a Anna Fixová

Přátelský vztah v zákulisí Ulice vznikl také mezi herečkami Patricií Pagáčovou a Annou Fixovou. Obě se mimo jiné podílely na vzniku charitativního kalendáře na podporu pejsků z útulků. Anna je totiž nejen nadanou herečkou, ale i fotografkou, a proto ji Patricie oslovila ohledně nafocení uměleckých snímků známých osobností se zvířaty.

Andrea Kerestešová Růžičková a Lenka Zahradnická

Seriály také sblížily herečky Andreu Kerestešovou a Lenku Zahradnickou. I ony se fanouškům na sociálních sítích chlubí svými dětmi a společnými historkami. Vzpomínají v nich například na bujaré večírky a otevřeně mluví o tom, jak je mateřství změnilo.

Nikol Štíbrová, Martina Pártlová a Veronika Arichteva

Známé komické trio 3v1 snad není nutné moc představovat. Holky mají společný především humor, kterým pravidelně baví své fanoušky prostřednictvím vtipných videí. Všechny tři pohromadě pak můžete slyšet v rádiu Evropa 2, kde moderují večerní show.

Anna Geislerová a Táňa Dyková

Dřív bez sebe tyhle dvě nedaly ani ránu, a když se společně sešly u baru, končilo to vždy divokým mejdanem. Dnes už jsou obě herečky především zodpovědné matky a kvůli pracovním i mateřským povinnostem si na podobné řádění najdou čas jen zcela výjimečně.

Autor: red