Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ester Geislerová: Já ležela na jipce a rodina popíjela šampaňské!

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
17. června 2020 | 06:00

Ester Geislerová (36) uvedla odpoledne plné šampaňského a šperků Anny Marešové, a to je nádherné téma ženskému srdci blízké. Jaké šperky nosí, které z nich pro ni nejvíc znamenají a jak se jí splnilo narozeninové přání? To vše se dozvíte v našem rozhovoru.

Pamatujete si na svůj první šperk?

Vedle těch pouťových a nalezených na pískovišti si pamatuji, že nám náš táta všem koupil takové malé zlaté srdíčko, měli jsme každý jedno, ségry, mamka i taťka. Pořád ho mám doma schované.

Jaký máte ve šperkovnici nejcennější kousek?

Nevím cenu, ta pro mě není důležitá, ale mám tam prstýnky po babičce, mám tam něco, co se váže k narození mých dětí před patnácti lety. Je to srdíčko, kde jsou dva kamínky, modrý a růžový – jako Mia a Honza, dcera a syn.

Jaký styl klenotů máte nejraději?

Mám ráda minimalistické šperky, sama sobě jsem loni koupila prstýnek ve Svaté Kateřině, je z jedné strany otevřený, což mi připadá takové elegantní. Nejvíc pro mě znamenalo to, že jsem ho koupila sama sobě, že jsem sama sebe ocenila, tu energii a práci, kterou vydávám, a měla jsem z toho takovou vnitřní radost. Letos mi k tomu moje máma, shodou okolností také na Kateřině, kde jsme spolu byly, koupila přívěsek. Je to vlastně stejná značka jako šperky, které tu dnes Anička prezentuje, což je docela náhoda.

Dostáváte ráda drahé šperky a dokážou se vám lidé trefit do vkusu?

Samozřejmě! Na to nejde ani jinak odpovědět.

Říká se, že diamanty jsou nejlepšími přáteli ženy, máte to také tak?

Jistě. Před pár lety jsem od Ani dostala řetízek, na kterém je písmeno E z malinkých diamantů, a moc jsem to ocenila, protože to je do budoucna i velmi praktické. Kdyby se cokoli stalo, mám pojistku.

Vy sama se designu a módě věnujete. Přemýšlela jste, že byste chtěla mít také svou řadu šperků?

Dneska jsem na to myslela, myslím si, že to musí být krásná práce – stejně tak jako uvést třeba svou osobní vůni. My si teď s Josefínou užíváme, protože jsme právě uvedly novou kolekci To a jen sen pink, která je takovou oslavou ženství, je plná veselých barev. Rozhodně je mi to hodně blízké, a pokud by mě někdo s něčím podobným oslovil, byla bych samozřejmě pro.

Co se vám vybaví, když se řekne champagne?

Mně se vybaví samozřejmě veselí, radost, smích, rodinné oslavy, Vánoce, kámošky. Také se mi vybaví situace, když se mi před patnácti lety narodily děti, byla jsem u Apolináře po císaři a moje početná rodina se sešla na dvoře u Apolináře a popíjeli šampaňské, zatímco já jsem byla na JIP. Jsou z toho moc dojemné a veselé fotky. Další věc, která se mi vybaví, je Anina cukrárna Snídejte šampaňské a takový hédonistický způsob života, který se táhne celou naší rodovou linií a může být mnohem hlubší, než se na první pohled zdá.

Dokážete rozeznat chuť šampaňského od prosecca? Kterému dáváte přednost?

Mně chutná obojí. Prosecco je v létě možná lehčí a pitelnější, ale miluji šampaňské. Nevím, čím to je, ale přijde mi, že je to veselé pití.

Nemohu se nezeptat: jak vás zasáhla koronavirová karanténa?

Primárně bych řekla, že pro mě osobně to bylo prospěšné, protože jsem si opravdu potřebovala odpočinout. Na své narozeniny, pátého března, jsem si přála, abych se naučila odpočívat a abych dokázala najít balanc mezi prací a rodinou, takže mi to přišlo vhod. Nakonec jsme moc neodpočívali, protože jsme se zapojili do spolupráce s iniciativami, jako jsou Energie lékařům, Roušky seniorům, prostě mi to nedalo být doma. Co se práce týče, tak to se odsunulo. Naše tour Terapie sdílením Life je posunuta na podzim, natáčení se posunulo, takže teď točím jednu věc na Slovensku a život jde dál.

Jaké jsou vaše letní plány? Budete trávit dovolenou v Čechách, nebo to risknete za hranice?

Mám v merku Pálavu, objevila jsem tam nádherný penzion U Tří růží, který mě chytl za srdce, a hrozně se tam těším. Potom se chystáme na chalupu, tradičně do našeho údolí, a pak se ještě uvidí.

 

Video se připravuje ...