Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bára Mottlová: Líčím se kvůli sociálním sítím, Pepík mě miluje splavenou!

28. dubna 2020 | 06:00

Neexistuje téma, o kterém by herečka a zpěvačka Barbora Mottlová nedokázala otevřeně mluvit. Její upřímné odpovědi v různých rozhovorech nás inspirovaly k tomu, abychom ji vyzpovídaly i poněkud intimněji. Jak to má Bára se sexualitou, co je její největší vášní, jak je to s její láskou a jak zvládá svou novou „roli“ – zaměstnání pokladní?

Teď prožíváme všichni úplně nové věci. Jak jsi s přítelem zvládala karanténu ty, Báro? Bylo to s klidem a harmonií, nebo došlo na občasné hádky?

Pepík je horká hlava a já jsem zase tvrdohlavá, takže nějaké to štěknutí tu a tam je u nás normální, ale v tom dobrém slova smyslu. Vidím kolem sebe, že karanténa hodně párů rozdělila, ale my to máme přesně naopak. Fungujeme jako tým, podporujeme se, a to je to nejdůležitější. Někdy ztuha, ale jde to. V téhle zkoušce jsme obstáli.

Jaká je teď v karanténě tvá beauty rutina?

Co teď úplně nejvíce zbožňuju, tak jsou moje vlasy natočené natáčkami. Užívám si ten free účes. Cítím se superžensky!

Je skvělé, že se tak cítíš! I mnozí tě mají za superženu, ale rozhodně v tom nefigurují jen tvé vlasy, ale i tvé odhodlání, pokora a samostatnost. To, že jsi herectví na čas vyměnila za zaměstnání prodavačky v obchodě s potravinami. Jak se cítíš v nové „roli“?

Je to pro mě takové dobrodružství. Zkrátka si na čas zkusím něco nového a naučím se spoustě nových věcí. Snažím se na všechno koukat z té pozitivní stránky, co mi daná situace může přinést, ne naopak.

Co tě nejvíce mile překvapilo?

Rozhodně skvělý a přátelský tým lidí. Musím říct, že je to náročná, ale krásná práce. Neumím si představit sedět doma, mrhat časem, ale i penězi. Jsem akční a potřebuji se neustále realizovat.

 

Zeptám se ještě na tvého přítele Pepu. Jak tě má nejraději? Ráno nenalíčenou, nebo jako sexy dračici v krásném prádle?

Tak jestli já nejsem úchyl, tak on zaručeně je! Protože mě má rád takovou, jaká jsem (smích). Nenalíčenou a zcela normální. A úplně nejradši mě má v teplácích, splavenou, když spolu ráno cvičíme v parku! Samozřejmě i sexy prádlo ho dokáže rozpálit. Ale to je jen za odměnu, aby se moc nepřesytil (smích).

Ačkoliv tě má rád v celé tvé přirozenosti, je pro tebe důležité si udržovat ženskost, i když nepřestoupíš práh domu?

Já se líčím a udržuji svou ženskost hlavně kvůli sociálním sítím (smích). Možná bych se mohla zamyslet nad tím, zda můj chlap někdy nestrádá (smích). Samozřejmě ale když vím, že mi to sluší, mám hned lepší náladu a jsem produktivnější.

Čeho si na něm vážíš nejvíce?

Jeho dobrého srdce. Je to tedy cibule o hodně vrstvách a s tvrdým obalem, ale mě nejvíce dostává to velké dobro v něm.

Co je pro tebe spouštěčem vášně?

Upřímně nevím, vášeň se u mě zkrátka sama impulzivně spustí a pohltí mě. Určitě je škoda se jí bránit, a to nemyslím jen vášeň sexuální.

A co takhle sexuální fetišismus? Pro mnoho žen je toto téma tabu. Stydí se a bojí se o tom mluvit, i když mnoho z nich takové své tajemství má. Přitom mnozí muži mají rádi vyzývavé spodní prádlo či jehlové podpatky a nestydí se říct si o to.

O žádné takové úchylce u sebe nevím. Neměla jsem nikdy potřebu takovéto sexuální vzrušení vyhledávat, ale třeba to přijde se zralostí. Znáš to, jak se říká: „Odříkaného chleba největší krajíc.“

Dovolíš mi zeptat se i na tak intimní věc, jakou je první milování? Bylo podle tvých představ?

Naprosto! Vždycky jsem byla zvídavá v těchto kruzích. Pamatuji si, že jsem si tenkrát říkala, proč lidé dělají něco jiného (smích). Nikdy na to nezapomenu.

Vím o minimálně jedné tvé pikantní milostné scéně při natáčení. V té době jsi neměla po boku současného přítele Pepu. Kdyby teď přišla nabídka podobného typu, jak by na to reagoval? Skousl by to, co myslíš?

Je to chlap. Myslím, že tohle pro partnery není nikdy jednoduché. Ale je to zkrátka moje práce a on to plně respektuje. Koukat na to na plátně by ale nemohl, to vím.

Herečka Barbora Mottlová bývá často obsazována do rolí svůdnic a není divu. Třiatřicetiletá kráska se pyšní dokonalými křivkami, blonďatou hřívou a andělsky modrýma očima. Jenže ve své poslední roli nescanuje herecké kolegy uhrančivým pohledem, ale zboží na pokladním pásu, psal ji totiž sám život. Krátce před nedobrovolnou pauzou ve své filmografii si nicméně jednu takovou femme fatale stihla zahrát. Stala se odbornicí na ženské orgasmy. A její nekompromisní kritice neunikla ani držitelka Českého lva Jenovéfa Boková.

Coby sexexpertka se Barbora Mottlová objeví ve druhé sezoně seriálu Život je hra po boku Michala Suchánka a Petra Marka.

Autor: Žaneta Podlahová
Video se připravuje ...