Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jak tráví dny bez natáčení herci ze Slunečné a co jim nejvíc schází?

Video se připravuje ...
Tomešovi zpívají v karanténě pro pořad Nova je s vámi
VIDEO: TV Nova
8. dubna 2020 | 06:00

Natáčení oblíbeného seriálu Slunečná, který si získal hned od uvedení prvního dílu neskutečný zájem diváků, se stejně jako mnohé ostatní muselo na čas pozastavit. Jeho hlavní představitelé tak mají nedobrovolné prázdniny jako mnozí z nás. Jak tráví tento čas, co jim schází a na co se nejvíc těší, až to pomine? Přečtěte si jejich odpovědi!

Bára Jánová

Bára Jánová s přítelem
Autor: TV Prima

Jak trávíte čas v karanténě?

Většinu času vaříme a jíme. Sledujeme zprávy, čteme si, uklízíme, cvičíme a konečně zase píšu. Voláme si s rodinou nebo s kamarády, se kterými nebyl čas se sejít, ještě když se mohlo ven. Taky dost sleduju Instagram, asi jako většina lidí. Lidé se tam navzájem snaží povzbudit a zabavit.

Přineslo vám to i něco pozitivního?

Určitě, dalo mi to čas. Na všechny věci, které jsem valila před sebou nebo na které nebyl čas. Také čas se zamyslet nad tím, jak toho co nejvíce využít v nějakém seberozvoji a z celé situace vyjít jako člověk silnější.

Na co se nejvíc těšíte, až to skončí?

Že půjdu ráno ven a vrátím se zase až ráno. Že uvidím kamarády a rodinu. Že uvidím kolegy ze Slunečné a začneme zase točit.

Co vám nejvíc chybí?

Lidi a sluníčko.

Filip Tomsa

Filip Tomsa na procházce v lese
Autor: TV Prima

Jak trávíte čas v karanténě?

Divadla jsou uzavřená, televize nenatáčí, a tak mám více času na rodinu než obvykle. Ale jinak to pro nás v tomto směru žádná výrazná změna není, protože starší Rozárka je na domácím vzdělávání. Jsme tedy zvyklí trávit čas společně. Tím, že žijeme na vesnici, je celá situace o něco jednodušší díky zahradě a lesům v okolí.

Přineslo vám to i něco pozitivního?

Více času pro rodinu a pro sebe. Začal jsem i trochu víc cvičit kvůli zádům.

Na co se nejvíc těšíte, až to skončí?

Mám štěstí, že mě má práce baví, takže na práci, kolegy a samozřejmě i na doplnění rodinného rozpočtu.

Co vám nejvíc chybí?

Asi to, aby lidé více používali selský rozum.

Roman Tomeš

Roman Tomeš se svými dvěma syny
Autor: TV Prima

Jak trávíte čas v karanténě?

Když je hezky, snažíme se být s celou rodinou aspoň chvílemi na zahradě, abychom si užili trochu čerstvého vzduchu.

Přineslo vám to i něco pozitivního?

Vrhnul jsem se na sázení stromků, keřů, založil jsem záhon a zasadil brambory, Míša zase založila bylinkovou zahrádku. Stali se z nás zahradníci. Vedle toho píšu muziku, na kterou mám “konečně” čas. Ta tvůrčí činnost mi alespoň trochu nahrazuje to, co nám karanténa vzala.

Co vám nejvíc chybí?

Chybí nám práce, lidi, společnost. Ale snažíme se to brát za pozitivní konec a vytěžit z toho maximum pro rodinu. Maximálně se věnujeme sobě.

Na co se nejvíc těšíte, až to skončí?

Samozřejmě se ale těšíme, až se budeme zase moct rozlétnout do světa, natáčet, hrát v divadle… Ale naučilo nás to většímu klidu, pozornosti, šetrnosti. Vše zlé je pro něco dobré.

 

Video se připravuje ...