Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hvězda Ordinace Petr Rychlý přiznal, že ho žena vyhnala z domu!

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
20. dubna 2020 | 12:50

Pořad Nova je s vámi nabízí náhled do soukromí oblíbených herců, kteří se s diváky dělí o to, jak přežívají v této podivné době. V tomto pořadu se setkáte ovšem i s odborníky nebo diváky samotnými, protože i ti mohou posílat svá videa do televize.

V dnešním dílu pořadu Nova je s vámi, který bude zaměřen na téma přírody a české krajiny, se podíváte i k oblíbenému herci a televiznímu baviči Petru Rychlému. Nechal diváky nahlédnout do své zahrádky a tak trochu i do svého soukromí. Ukázal svůj nový malý domek, ve kterém si rád popíjí svou oblíbenou malou kávičku!

„Mám skvělou ženu, a ta rozdělila naši domácnost. Jednoho dne řekla, že ona má vnitřky a já venky. Já jsem za to ale radši, nesnáším zvuk vysavače a jsem venku rád,“ říká Petr, který neztrácí ani v době koronavirové pandemie dobrou náladu. Jestli tím jeho paní chtěla předejít ponorkové nemoci, nedodává. Jak je z videa patrno, Petr si udržuje navzdory současné situaci pozitivní mysl. Snaží se jí nakazit i ostatní. Nabádá k tomu, aby nad krizí neplakali a všímali si krás české přírody, která se právě probouzí k životu.