Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Gigi Hadid slaví 25. narozeniny: Její nejžhavější snímky vám nedají spát!

23. dubna 2020 | 06:00

Americká topmodelka Gigi Hadid, rozená jako Jelena Noura Hadid, slaví své první čtvrtletí! Na známou krásku jistě čeká narozeninová oslava v kruhu rodinném, ale radost budete mít i vy! Podívejte se na ten nejžhavější výběr jejích fotografií!

Žádaná modelka si je vědoma svého půvabu a své tělo se nebojí ukázat! Listopadová fotografie exkluzivního kalendáře Pirelli 2015 je jedna z těch nejžhavějších, které kdy nafotila. 42. vydání se neslo v duchu ženského sex-appealu a latexu. V něm se objevila i Gigi. Jiné měsíce zdobí její slavné kolegyně, jako jsou Adriana Lima, Natalia Vodianova či Brazilka Isabela Fontana, která patří mezi stálice tohoto luxusního kalendáře.

Další sexy snímky si prohlédněte ve fotogalerii:

Její polonahé tělo zdobilo loňský rok titulní stránku zářijového vydání brazilského Vogue. Modelka k Brazílii chová veškerou lásku a pokoru a její srdce patří amazonským domorodcům. Podporuje komunity, které bojují proti ničení pralesů a hájí svá práva a domovy.

Gigi se ráda předvádí a provokuje i ve svém soukromém životě. Tuhle fotografii pořídila na dovolené na řeckém ostrově Mykonos.

Podívejte se na tuhle sexy fotogalerii! 

Autor: Žaneta Podlahová