Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Prsa bez hranic! Nejznámější české prsatice nezůstávají pozadu za těmi světovými

30. března 2020 | 10:20

Při pohledu na jejich prsa si některé z nás nejspíš řeknou, že už je to trochu moc. Tyto ženy jsou však díky nim konečně spokojené se svým tělem. Podívejte se na největší prsa nejen českého showbyznysu. 

Českou glamour modelku Lenku Kovářovou trápila malá ňadra, a tak se rozhodla podstoupit zvětšení chirurgickým zákrokem. Velká prsa se jí však zalíbila natolik, že operaci podstoupila ještě jednou. Dohromady za zákroky utratila 153 tisíc korun. Připadá vám to jako extrém? Lenka je ale dle svých slov konečně šťastná. "Prožívám díky nim spoustu legrace, protože vím, jaké to bylo předtím. Žádná žena z mé rodiny nemá velké poprsí. Vím, že spousta z nich kvůli tomu byla náladová. Nechtěla jsem to také zažívat. Chtěla jsem být šťastná ze svého těla," říká.

Další majitelkou velkého poprsí je například česká Barbie Gabriela Jiráčková. Ve svých dvaceti letech podstoupila hned několik zákroků. Své přírodní čtyřky si nechala zvětšit na velikost osm a šokovala prohlášením, že ani to jí nestačí. Vedle plastiky prsou si nechala vyplnit rty, lícní kosti nebo vyhladit obličej. 

Velkým poprsím se může pyšnit také přítelkyně českého MMA zápasníka Karlose "Terminátora" Vémoly Lela. Ta první operaci prsou podstoupila v devatenácti letech. Ani to však nestačilo a prsa si nechala ještě jednou zvětšit. Karlos se však netají tím, že by snesl ještě větší prsa. Co vy? Udělala byste to pro svého partnera?

Na další XXXL prsa z celého světa se podívejte do fotogalerie:

Autor: Aneta Valešová