Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Andrea Kalivodová se ukázala v plavkách: Jsem se sebou spokojená!

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
7. června 2019 | 06:00

Sólistka Národního divadla Andrea Tögel Kalivodová (41) je maminkou dvou synů a je důkazem toho, že kariéra se dá dělat i s dětmi. Načapali jsme ji, jak si zkouší plavky na dovolenou, a přiznala, že plavky nosí moc ráda a se svým tělem je spokojená.

Potkali jsme se tu v prodejně spodního prádla a už začíná plavková sezona. Nosíte plavky ráda?
Plavky jsou nezbytnost a nosím je moc ráda, protože plavky znamenají moře, léto a relax. Pro mě jsou plavky absolutně nekomplikovaná záležitost, pohoda a dovolená.

Spousta žen se v plavkách necítí dobře, stydí se. Máte pro ně nějakou radu?
Každá žena, když je sama se sebou spokojená, tak je v pohodě – a to okolí vnímá. Když žena dokáže sama sebe přijmout takovou, jaká je, najde v sobě pokoru, bude to znát. Každá máme něco úžasného a krásného a nikdo není dokonalý.

Před pár dny mělo premiéru představení Láska ke třem pomerančům. Řeknete nám k tomu něco?
Je to krásné představení, které si nesmírně užívám a musím říct, že produkční team a obsazení mi dělají jen radost, protože takové souznění jsem dlouho nezažila.

Určitě za tím stojí hodně práce, jak to jako maminka dvou dětí zvládáte?
Je to náročné, ale když se to povede, tak to přináší velké uspokojení, radost a velký pocit zadostiučinění, že děláme něco, co má smysl, a to každý inteligentní člověk v životě potřebuje. Vše samozřejmě záleží na organizaci a pomoci, takže jsem vděčná svému muži, že mi byl velkou oporou. Je výborný táta, takže o kluky se výborně postaral.

Jak bude vypadat vaše léto, bude pracovní?
V žádném případě, žádné pracovní léto. Mám v létě jen tři koncerty. Plánujeme odjet k moři na čtrnáct dní, loni se nám to povedlo, a tak to chceme letos zopakovat. Prázdniny si chceme opravdu užívat, načerpat síly a takové to vegetění je nutnost. Odpočinek se nesmí podceňovat. I když se dvěma malými dětmi si občas chodím odpočinout spíš na jeviště, tam chci načerpat energii z lidí. Kdo má dvě malé děti, ví, že je to taky práce, člověk musí být ve střehu, být vyspalý, aby jim mohl dát to nejlepší, což všichni rodiče chtějí.

 

Video se připravuje ...