Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vychytávky Ládi Hrušky! Víme, čím dokáže oslnit každou ženu!

Video se připravuje ...
Láďa bude od podzimu šmejdit po českých domácnostech
VIDEO: Adam Balažovič
12. srpna 2015 | 06:00

Na obrazovkách televize Prima se budete setkávat s kuchařem, jehož umění kritizují všichni profesionální kuchaři a odborníci. Přesto si během tiskovky, kde se představovaly novinky v podzimním programovém menu televize, Zdeněk Pohlreich a jím tolik kritizovaný Láďa podali ruce. Ovšem Láďa ve svém pořadu tentokrát nebude jenom vařit.

„Budu šmejdit po zahradách, po bytech a po chatách a bude mě zajímat, čím se lidé baví, co zlepšili, jak ušetřili peníze, čas a co různým způsobem vychytali tak, aby se jim tam žilo lépe,“ popsal nový pořad Vychytávky Ládi Hrušky jeho hlavní protagonista.

Vaření se ale rozhodně nehodlá vzdát! „Bude to i o vaření, to byla částečně moje podmínka a přání televize, že vaření tam nějak zakomponujeme, když jsem tím už tak postižený a baví mě to. Nedokázal bych si to představit bez vaření, protože mě to opravdu chytilo,“ svěřil se nám Láďa.

Když nás ale zajímalo, jestli je zapálený do vaření i doma, tak přiznal barvu. „Nejsem, doma si uvařím jen v nouzi nejvyšší. Včera jsem například vařil hráškový krém, na který jsem dostal chuť i v těch čtyřicetistupňových vedrech, ale většinou jsem spíš pohodlný a na jídlo si někam zajdu.“

Má absolutně jasno, co by vařil ženě, kterou by chtěl svým kuchařským uměním oslnit. Bylo by to prý kuře na medu. To je receptem, který odkoukal od Zdeňka Pohlreicha. „Je to jídlo, kterým oslním každou, i návštěvu,“ vtipkoval Láďa, který během tiskovky strávil s drsňákem Pohlreichem tolik času jako nikdy předtím. Vše proběhlo v nečekaně přátelské atmosféře.

Video se připravuje ...