Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ewa Farna: Víno mám daleko raději než pivo

Video se připravuje ...
Ewa Farna nazpívala novou píseň k druhé řadě Vinařů
VIDEO: Adam Balažovič
10. srpna 2015 | 06:00

Seriál Vinaři z prostředí moravských vinic a sklípků slavil u diváků velký ohlas a právě díky tomu se televize Prima rozhodla natočit druhou sérii. Chytlavou písničku, kterou k první řadě nazpívala skupina Chinaski, vystřídá nová, neméně chytlavá. Nazpívá ji zpěvačka Ewa Farna.

„Seriál znám, ale rozhodně jsem ho nesledovala celý, to nebudu lhát. Nemám čas dívat se na televizi a mrzelo by mě, kdyby mi nějaký díl utekl,“ přiznala nám Ewa. Prozradila nám také, že pokud by byl seriál o pivu, tak by se s nazpíváním úvodní písně tolik neztotožnila, protože ho nemá ráda.

„Nepiji moc alkohol a víno je asi jediný, který mi chutná. Ráda si dám dobré víno a je jedno, jestli je červené nebo bílé,“ řekla zpěvačka. Zjistily jsme také, že by na dovolenou ráda vyrazila s rodinou na kolech, a to právě po vinných sklípcích.

Letos se kvůli festivalům, na kterých hraje, na dovolenou nedostala. „Léto je vždycky o práci, já vyrážím na dovolenou v těch hluchých měsících. Mám v plánu velkou cestu, tak teď si na ni šetřím."