Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tereza Kostková prozradila, jak to bude s její postavou v pokračování Vinařů

Video se připravuje ...
Tereza Kostková bude letos v létě hlavně relaxovat
VIDEO: Adam Balažovič
8. června 2015 | 06:00

Herečka Tereza Kostková má před sebou po šesti letech téměř volné léto. Jak nám prozradila, bude sice natáčet další díly oblíbeného seriálu Vinaři, ale její postava už nedostane tolik prostoru. Tím pádem se jí naskýtá možnost užít si letošní prázdniny opravdu naplno a v plánu má hlavně relaxovat se svým synem Tondou.

„Takhle volné léto mám poprvé po šesti letech a moc se na to těším. Budou se sice natáčet další díly Vinařů, ale moje postava se tam v podstatě jen tak mihne. My už ale máme s Tondou naplánované výlety, pojedu na umělecký dětský tábor, kterého se Tonda také zúčastní, potom máme naplánovanou Bretaň a spoustu dalších věcí, takže se moc těším na odpočinek. Od září budu totiž natáčet jednu filmovou věc a televizní pořad, takže podzim budu mít plný,“ svěřila se nám herečka.

Ta bude také moderovat charitativní koncert Kapky naděje Venduly Svobodové. „Těším se na celou akci, protože mně se aktivita Venduly Svobodové moc líbí, už jsem s ní v minulosti spolupracovala. Nezáleží ani tolik na tom, jaké hvězdy se koncertu účastní, důležité je, proč se tam všichni sejdou, a já vím, že to bude dobré.“

Video se připravuje ...