Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ewa Farna: Jsem pyšná na svého kluka a žárlím pořád a na cokoli

Video se připravuje ...
Ewa Farna podporuje svého přítele v tom, co dělá, ale neubrání se žárlivosti.
VIDEO: Adam Balažovič
4. února 2015 | 06:00

Na křtu nového CD svého přítele, muzikanta Martina Chobota, se zpěvačka ukázala ve velmi sexy oblečku. Přiznala zároveň, že je mnohem nervóznější než na svých vlastních koncertech nebo křtech. „Za sebe trému nikdy nemám, nevím, proč ji mám za kluky, vím, že jsou to profesionální muzikanti,“ řekla nám Ewa.

Kapelu eFeM tvoří kromě Martina Chobota ještě Filip Sázavský. Ewa svého přítele v hudbě hodně podporuje, znají se už dlouho. Hraje totiž rovněž v kapele, která doprovází Ewu na jejích koncertech. Pokud by se Martinovi a Filipovi začalo hodně dařit, musel by se možná rozhodnout jen pro jeden projekt. Toho se Ewa nebojí. Tvrdí zároveň, že by mu v odchodu nebránila.

„Jsem ráda, že Martin dělá dobrou hudbu, za kterou se nemusím stydět. Mohu jít za rodiči a říct jim pyšně, že tohle dělá můj kluk,“ vyprávěla Ewa. Přítelovo album Kolem nás už zpěvačka slyšela tolikrát, že to ani neumí spočítat. Nejraději si ho pouští v autě. Texty rozhodně umí, protože si je broukala i během koncertu v Občanské plovárně, jenž proběhl jako součást křtu desky.

Martin zatím jako člen její kapely nebyl tolik vidět, ale jako frontman té vlastní, to už je něco jiného. Jistě se mu rázem zvýší počet fanynek. Stejně tak Ewa má hodně velkou základnu fanoušků, jak to tedy má s žárlivostí? „Jsem klasická ženská, žárlím furt a na cokoli,“ přiznala možná s trochou nadsázky Farna, která ale přesto svého přítele plně podporuje a fandí mu, protože vidí, jak moc ho to baví.

 

Video se připravuje ...