Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Tereza Bebarová: Na vdávání už jsem stará

Tereza Bebarová se vrací do seriálu Ulice
8. srpna 2013 | 06:00

Herečka Tereza Bebarová (38) prožívá velmi šťastné období. Po více jak dvacetiletém vztahu je stále zamilovaná do svého partnera, vychovávají spolu roční dceru a navíc známou herečku čekají na podzim samé pěkné role

V šoubyznysu i mimo něj je spokojený dvacetiletý vztah doslova raritou, jak jste to dokázala?

Popravdě? Musíte mít dobrou karmu a štěstí, protože takových mužů jako je můj Ivan, zase tolik není. Já jsem to štěstí měla a jsem za to vděčná.

Jste spolu dlouho, neplánujete svatbu?

Tu neplánujeme. Myslím, že po těch 20 letech jsem na ní už stará a navíc je to pro nás asi pasé.

Tereza Bebarová se vrací do seriálu Ulice
Autor: archiv TV NOVA
A na druhé dítě se nechystáte?

Naše dcera si nás hledala 20 let, tak uvidíme, jestli si nás za dalších dvacet najde druhé. Ne, teď doopravdy, myslím si, že by bylo hezké mít ještě jedno dítě, ale teď si chci užít tohohle prcka.

Terezo, jak trávíte letošní léto?

Musím říci, že moc hezky. Léto mám odpočinkové i pracovní. Byli jsme s rodinou na dovolené u moře, kde jsme dceru učili plavat a ona byla celá šťastná, a teď v srpnu mě čeká natáčení, na kterém se potkám se samými velkými českými herci.

Jak dokážete skloubit pracovní zápřah a výchovu roční dcery?

Musím se pochválit, že to zvládám velmi dobře, jsem prostě šikovná maminka (smích). Jen se mi právě teď naučila chodit, tak mě asi čeká mnohem víc běhání než doteď. Navíc mám skvělého partnera, který hlídá a taky paní chůvu.

Jaký otec je váš partner, zvládá to?

Musím říct, že můj partner je “ Muž sen“. Kdybych veřejně řekla, jak je skvělý, tak by mi to nikdo ani nevěřil……On totiž vaří, uklízí, stará se o nás, je skvělý přítel, milenec i vrba do které si mohu postěžovat a neméně skvělý je otec.

Tereza místy připomínala country zpěvačku
Autor: Zdroj: Archiv TV Nova
Čím vás tedy partner nejvíc překvapil v kuchyni?

Dneska mi třeba udělal skvělé zeleninové karbanátky, ale nejvíc m ě asi překvapil, když nedávno upekl Sachr dort. Tvořil ho asi čtyři dny podle originálního receptu a já ho za to obdivuji, protože bych na to neměla trpělivost.

Když vám takhle vyváří, jak to máte s udržením figury?

Já kromě toho Sachru jím zdravě (smích), takže ani moc netloustnu. Jinak ale velice ráda plavu. Najala jsem si dokonce trenérku na plavání, která mě naučila plavat správně a dýchat u toho. Někdy si taky zahraju badminton a ráda chodím, ale jinak to nehrotím.

Video se připravuje ...