Čtvrtek 24. října 2024
Svátek slaví Nina, zítra Beáta
Oblačno 13°C

Hvězda Snídaně práskla, co jí vadí na jejím těle: Jak to skrývá a kde nakupuje kalhoty na svojí 180 cm postavu?

Video se připravuje ...
Hvězda Snídaně práskla, co jí vadí na jejím těle: Jak to skrývá a kde nakupuje kalhoty na svojí 180 cm postavu?
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
24. října 2024 | 05:00

V šatníku slavných. Pořad, který představuje nejen styl řady významných dam i pánů naší společnosti, ale odkryje mimo jiné i poklady z designérské scény. Dnes nám odtajní svůj styl herečka, moderátorka a nejkudrnatější hvězda českého showbyznysu. A není jí nikdo jiný než sympatická Kateřina Pechová, která zároveň patří i k těm nejvyšším známým tvářím. Jak obléká svoji 180 cm postavu, kde nakupuje kalhoty na svoje dlouhé nohy a proč nosí topy s volánky?  

Kalhotový typ & triky pro zúžení postavy

Moderátorka a herečka Kateřina Pechová je unikátní nejen svými kudrnatými kadeřemi, ale také svojí vysokou, 180 cm postavou. I přesto se nenechává odrazovat od nošení kalhot, kdy ne vždy narazí na správnou délku nohavic a jak sama s vtipem poznamenala, většinou vypadá, jako když čeká velkou vodu: „Snažím se to vzít, že to je schválně, vzít to jako fór, vezmu si k tomu tenisky a ještě si je klidně třeba trošku pokrátím, ať to vypadá, že to tak má být a nikdy se nad tím nikdo nepozastavuje. Nikdy jsem tak neměla vyloženě problém, že bych trpěla a vždycky ty dlouhý kalhoty seženu,“ nechala se slyšet Kateřina Pechová a prozradila nákupní tip, kde mají extra dlouhé nohavice. Nedá dopustit na švédskou značku Lindex, jež nepatří mezi klasické fast fashion řetězce, ale dlouhodobě cílí na udržitelnost, kvalitu a férové pracovní podmínky.

Ačkoliv tato vysoká sympaťanda nepotřebuje opticky prodlužovat svoji postavu, přeci jen používá ve svém stylingu určité triky: „Ráda nosím svetr od české značky Jamie Collection, je bezvadný, jak je volný, může se s ním člověk různě pohybovat, nechat ho svěsit přes jedno rameno a je to kratší délka, která prodlužuje siluetu. Mám to tak ráda, protože mám docela široké boky i na to, že jsem vysoká. Takže jsem ráda, že se opticky zúžím, je mi to příjemný,“ prozradila jeden z módních triků k zeštíhlení postavy známá moderátorka.

Na volánky nedá dopustit: Krycí i romantický prvek

Vyjma pohodlných svetrů, které nejsou těsné u krku a dlouhé široké kalhoty i džíny, nedá také dopustit na ženské prvky. Ačkoliv razí ležérní a sportovní styl oblékání, nebojí se ryzí ženskosti, kterou do svého stylu dodává mašlemi na blůzkách, kanýrky, ale zejména volánky na rukávech topů. Zpodobňují tak romantický prvek, zároveň dle jejích slov zakrývá problematické partie: „To je věc, co na sebe prásknu. Každá žena má nějakou část na svém těle, která jí vadí, nebo ke které je hodně kritická. A já mám pocit, že mám strašně jako tlustý ruce. Takže když mám tričko, tak možná i podvědomě vybírám buď s takovým volánkem, nebo s tím delším, aby mě tu paži zakrylo, já jsem byla v klidu a nemusela jsem řešit, jestli náhodou ty ruce nejsou silné. I když vím, že je to třeba hlavně v mojí hlavě, ale prostě každá máme takovou nějakou část těla,“ svěřila se exkluzivně pro Blesk pro ženy Kateřina Pechová.

Zlaté české ručičky

Kateřina je vyjma vyznavačky pohodlí a kvality, také velkou milovnicí barev a tak v jejím módním ansámblu je zastoupeno množství pozitivních, energických výrazných odstínů. Nebojí se vsadit ani na hony zářivou limetkovou, kterou si oblíbila na krátkém kalhotovém kostýmku, jež si nechala na míru ušít od české značky Machač. A právě české značky jsou další doménou její stylu a není tak překvapením, že nás na natáčení přivítala ve fashion concept storu Sláva!, multifunkčním prostoru věnovaný české módě. Najdete v něm okulibé modely návrhářů jako je Eliška Tomková, Dominika a Jaroslava Sedláčkovy nebo Tereza Váchová, která je zároveň i jednou ze spoluzakladatelek tohoto unikátního prostoru v Hrzánské pasáži v srdci Prahy.

Co dalšího prozradila půvabná herečka a moderátorka? To se dozvíte v novém dílu V šatníku slavných. Všechny díly pak naleznete na tomto odkazu, kde najdete kupříkladu tyto epizody:

Na ty nejlepší looky Kateřiny Pechové se podívejte do galerie.

Autor: Žaneta Podlahová, Tereza Víchová