Čtvrtek 3. října 2024
Svátek slaví Bohumil, zítra František
Oblačno, déšť 12°C

Radka Pavlovčinová odkryla tajemství svého stylu: Co nakupuje v pánském oddělení?

Video se připravuje ...
Radka Pavločinová odkryla tajemství svého stylu: Co nakupuje v pánském oddělení?
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
26. září 2024 | 05:00

V šatníku slavných. Pořad, který nejen představuje styl řady významných dam i pánů naší společnosti, ale odkryje mimo jiné i poklady z designérské scény. Dnes nám odtajní svůj styl stále usměvavá herečka, zpěvačka a tanečnice Radka Pavlovčinová, která je absolutním módním chameleonem. Jak sama potvrdila, je žena mnoha tváří, kdy se někdy ráda obléká více maskulinně, někdy dává prostor výraznější ženskosti. Na jaké módní atributy nedá dopustit a co nakupuje z pánských kolekcí?

Módní chameleon

Půvabná herečka, zpěvačka a tanečnice má několik módních tváří. Kvitujeme její nápaditost stylu, kdy se nebojí obléknout do pestrobarevných modelů vystupující z davu, na druhou stranu tíhne i k lookům, jež dominují tlumenými, zcela naturálními odstíny barev.

Barvy mají pak pro ni speciální významy.Barvy člověku dokážou hodně pomoct. Třeba když si někdo oblékne černou, tak k člověku spíše lidé chodí, chtějí si s ním povídat a snadněji se mu otevírají. Je to taková barva, která spíš vstřebává ty vibrace zvenku. Bílá je pak naopak ochranářská, že když má člověk potřebu zůstat v klidu, být sám se sebou a ne tolik interagovat s okolím, tak ta barva mu přináší jistou ochranu, že ne každý si k němu dovolí hned přistoupit s takovým tím jako „Ahoj, jak se máš?“. A třeba žlutá? Tu miluji! Ta je pro mě symbolikou světla,“ vysvětlila charakteristiky barev Radka Pavlovčinová.

Ve svém stylu tak zároveň balancuje mezi ženským a pánským šatníkem a jak se sama svěřila, košile nakupuje zásadně v pánském oddělení. „Ty dámské na mě působí kancelářsky, cítím se v nich tak nějak uniformně a nemají ten správný vibe,“ vysvětlila Radka a dodala, že ve španělském řetězci Zara nakupuje vyjma košil také pánské kabelky.

Rovnováha mezi fast fashion módou, módními návrháři a sekáči

Radka Pavlovčinová vyvažuje nejen styl, ale i samotné nákupy. Nakupuje tak u módních designérů, v sekáčích, ale také v již zmíněných fast fashion řetězcích. „Nákupy takto kombinuji a nestydím se za to. Myslím si, že nám nejde jen o tu 100% udržitelnost, ale spíše o to zamyšlení se, abychom neměli všechno v šatníku pouze z obchodních řetězců. Ale když už něco máme, tak to mít opravdu v lepší kvalitě, dlouhou dobu a hezky se o to starat. A na tom si myslím, není nic špatného,“ nechala se slyšet půvabná tmavovláska.

Radka vs. ON THE BOAT

Je však i již zmíněnou milovnicí českých pokladů a tak dlouhodobě nedá dopustit na udržitelnou značku ON THE BOAT, kde nás přivítala v jejích prostorách. Za tímto brandem stojí Jana Horejšová, která dává šanci na život obnošeným věcem z druhé ruky a přešívá je v nové trendy skvosty, které si oblíbila řada celebrit. V jejím portfoliu jsou však zastoupené i úplně nové kousky, avšak s apelem na udržitelnost a kvalitu – tedy vytváří nadčasové atributy z kvalitních látek, které nepořizuje z velmi vzdálených destinací kvůli uhlíkové stopě aj.

Charakteristická pro značku jsou především saka, ale i zajímavé topy, sukně s ženskými průstřihy či šaty, které Radka pravidelně vynáší. Je zde tedy tenká hranice mezi sex-appealem, nadčasovostí i aktuálními trendy, což se odráží i v Radčině šatníku.

Co dalšího prozradila o svém stylu? To se dozvíte v úvodním dílu.

Všechny díly pořadu naleznete ZDE. Najdete tam styl Báry Polákové, Leony Machálkové, Vlastiny Svátkové či Veroniky Kašákové.

Na ty nejlepší looky Radky Pavlovčinové se podívejte do naší galerie.

Stylový outfit za bezkonkurenční cenu pořídíte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

 

Autor: Žaneta Podlahová, Tereza Víchová