Čtvrtek 19. září 2024
Svátek slaví Zita, zítra Oleg
Polojasno, déšť 21°C

Premiéra komedie v Divadle Lucie Bílé: Kdo vsadil na přílišné retro a komu to slušelo?

19. září 2024 | 05:00

Nová komedie nesoucí název Sladké neřesti se dočkala v Divadle Lucie Bílé své premiéry. Činohra přilákala mnoho celebrit a samozřejmě nechyběla ani sama ikonická herečka a zpěvačka Lucie Bílá. Jak nejen ona zvládla společenský dress code?

Když malé černé nejsou nuda

V nové činohře září herci Denny Ratajský, Adam Vacula, ale i herečky Adéla Gondíková a Barbora Munzarová, která i po konci představení bodovala. Vyjímala se totiž v „malých černých“ šatech, které jsou ve své jednoduchosti naprosto geniální a do divadla tou nejlepší možnou volbou. Nenechte se zmást ale délkou tohoto typu šatů. Označení „malé černé“ nesymbolizuje primárně jejich délku, ale právě již zmíněný minimalismus, kdy je toho model herečky zdárným příkladem.

Tip na video - Velký přehled podzimních trendů: Co sluší zralým ženám a co stylistka doporučuje ženám větších velikostí?

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Dekolt rozzářila visacím náhrdelníkem, který pospolu s výstřihem do V sehrál důležitou stylistickou roli v protažení siluety. Skvělou volbou byly boty do špičky tón v tónu, které doplnily svěží monochromatický look, ačkoliv se jedná o all black outfit.

Lichotivý model oblékla i modelka a manželka MMA bijce Lela Vémola, kdy krátké šaty s bílým vzorkem na černém podkladu, působily velmi elegantně. Vynikly by však více sofistikovanějším dojmem, pakliže by padla volba na vysoké širší kozačky na decentním podpatku a elegantní minimalistickou kabelku do ruky.

Nesmrtelný kontrast s lehkým zaváháním

Černobílé outfity jsou sázkou na jistotu, jež barevně fungují. Vsadila na něj i herečka a zpěvačka Lucie Bílá a to v podobě černých slim kalhot, kotníčkových bot i tmavého saka, který disponoval zajímavými zvonovými rukávy, jež oživily celý look. Zpod něj vykukoval bílý top v asymetrické siluetě, který by vyzněl lépe, kdyby byl zastrčen do kalhot.

Na černobílou kombinaci vsadila i muzikálová zpěvačka Markéta Procházková. Základ v podobě bílé halenky s decentní madeirou a úžasně nabíranými rukávy, pospolu s paperbag kalhotami, tvořil velmi lichotivou symbiózu. Oživila je červenými lodičkami v lesku na mírné platformě, avšak lépe by zafungovaly ikonické lodičky na vysokém podpatku v ultra ostré špičce. Dodaly by do outfitu ten správný náboj, stejně tak, jako malá kabelka černé barvy bez příkras navíc.

Když všeho moc škodí

Premiéru nové divadelní komedie si nenechala ujít ani půvabná herečka Lucie Benešová. Ta zářila na dálku v červeném retro modelu, opřeném o šaty s puntíky a úzkým opaskem, které hrály hlavní roli v 50. letech. Doplnila je červeným křivákem, bílými plátěnými teniskami i červenou rtěnkou, což dalo vzniknout kombinaci, která si s vytříbeným vkusem netyká. Nelichotivou módní souhru ve finální tečce bohužel stvrdily i silonky s přílišným leskem.

Na fotografie z premiéry se podívejte do galerie.  

 

Autor: Žaneta Podlahová