Středa 11. září 2024
Svátek slaví Denisa, zítra Marie
Oblačno 19°C

Ideální podprsenka pro každou ženu? Stylistka prozradila tipy pro malá prsa, asymetrii i svatební den!

Video se připravuje ...
Ideální podprsenka pro každou ženu? Stylistka prozradila tipy pro malá prsa, asymetrii i svatební den!
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
16. srpna 2024 | 05:10

Najít ideální podprsenku může být někdy pořádná výzva. Obzvlášť, pokud hledáte perfektní, dokonale padnoucí kousek pod vaše svatební šaty, nebo máte asymetrii prsou. Které podprsenky tak budou zcela ideální a jaké pro chlapecké postavy? Své tipy nám prozradila Žaneta Ilutanová, renomovaná stylistka spodního prádla české značky Triola.

A co to vůbec znamená ideální podprsenka? Taková, která dokonale padne! Jaké jsou ty největší prohřešky v jejich nošení a na co tedy dbát při novém nákupu? To se dočtete v našem článku a videu zde:

Asymetrie prsou i velká ňadra

Nyní nám však stylistka spodního prádla Žaneta Ilutanová prozradila tipy pro jinak velká prsa, nebo která podprsenka je vhodná pro velká ňadra. „Prošité podprsenky ve střihu T-Fit jsou vhodné na asymetrii prsou. Pěkně je totiž vytvaruje, zakulatí a perfektně do toho sednou,“ prozradila stylistka české značky Triola. Již zmíněný střih je vhodný i pro velká poprsí žen, pro které je také alfou a omegou otázka šíře ramínek. Musí být opravdu širší, což jim přinese jistý komfort nošení.

Chlapecká postava

Ačkoliv jsou každá ňadra krásná, některé ženy se trápí s malým poprsím, které chtějí zvětšit push-up modely. V nich se ale už dávno trápit nemusíte a místo něj zvolte Sexy- Fit střih, jak radí stylistka. „Je tence vyztužený, ale tím, že košíček je prošitý, nám vlastně udělá push-up efekt bez push-upu.“

A v jakých podprsenkách se budou cítit nejlépe nevěsty? To a více se dozvíte v úvodním videu.

Skvěle padnoucí podprsenku za výhodnou cenu pořídíte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová, Tereza Víchová