Sobota 14. září 2024
Svátek slaví Radka, zítra Jolana
Zataženo, déšť 14°C

Mindy v Emily in Paris: Oblékla model po vzoru Kate i Diany. Frčel v osmdesátkách!

  • Mindy v Emily in Paris: Oblékla model po vzoru Kate i Diany. Frčel v osmdesátkách!
    30. srpna 2024 | 05:00

    Módní vliv princezny Kate nelze popřít. Je natolik monumentální, že se nepřímo objevil i v seriálovém trháku z dílny Netflix. Konkrétně Kate vzdala módní poctu herečka Ashley Park, alias Mindy Chen v Emily in Paris po tom, co si oblékla na tenisové utkání model nápadně připomínající tomu, který skutečně vynesla princezna Kate na Wimbledon loňského roku. O kterém módní atributu tu vedeme řeč a v jakých letech byl na módním výsluní?

  • Šaty z luxusního francouzského domu

    Pakliže bezmezně milujete princeznu Kate a její módní styl, neunikl vám fakt, že se jí Mindy Chen v jedné scéně v seriálu Emily in Paris až nápadně podobala. Na tenisový turnaj se totiž oblékla do šatů mini délky v růžovém úpletu luxusního francouzského brandu Balmain. Ačkoliv v seriálu daný kousek pochází z fiktivního módního domu JVMA, skutečně se jedná o značku Balmain a obdobné úpletové šaty vás vyjdou v přepočtu na zhruba 50 tisíc korun.

    Autor: Netflix; instagram.com/emilyinparis

  • Příznačně stejný typ události

    Mindy Chen je dostala darem od svého partnera a den před tenisovým utkáním je ukazovala své nejlepší kamarádce Emily. „Jsou spíš jako pro Kate Middleton, ty jsi odvážnější. Ale je to luxusní,“ odpověděla hlavní hvězda seriálu na dotaz Mindy, zda se jí líbí. Obě dvě tak tímto vzdaly princezně módní poctu, protože právě Kate oblékla loňský rok na jednu ze svých oblíbených událostí sako podobné estetiky. A ano, kam jinam, než příznačně na Wimbledon.

  • Na Wimbledon v estetice 80. let

    Kate je vášnivou tenisovou fanynkou, která se pravidelně účastní Wimbledonu, jež je jednou z nejslavnějších událostí britské letní sezony. Vždy se tak všichni těší nejen na její přítomnost, ale i okulibé modely, kterými rozradostňuje své okolí. A minulý rok měla obzvláště vydařené looky. Jeden z nich byl outfit v bílé a světle zelenkavé tonalitě, který byl založen na saku značky Balmain v podobně sofistikované estetice, kterou oblékla v seriálu Emily in Paris i herečka Ashley Park. Princezna ho doplnila skládanou bílou midi sukní a bílými lodičkami v ostré špičce.

  • Charakteristický módní odraz

    Dvouřadé sako vynikalo nejen svojí nádhernou, světle zelenou barvou, která pozitivně brnká na strunu náladu nejen samotné nositelky, ale i okolí, ale především kontrastními opulentními klopami v bílé barvě a dominantními knoflíky. Přidejte k nim již zmíněné bílé lodičky a máme tu charakteristický módní odraz 80. let.

    Video: 5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Videohub

  • Po vzoru princezny Diany

    Nikoho tak nepřekvapí, že tento styl nosila před čtyřiceti lety i samotná princezna Diana. Potrpěla si na kontrastní barevnou tonalitu sakových šatů i samotných blazerů. A bílé lodičky samozřejmě nemohly chybět! Není to poprvé, co se princezna Kate od své zesnulé tchýně nechala inspirovat.

    Princezna Diana v Sydney v roce 1988.
    Autor: profimedia.cz

    Princezna Diana v Hong Kongu roce 1989: S oblibou nosila saka s výraznými klopami konstrastní barvy.
    Autor: profimedia.cz

    Princezna Diana v roce 1988: Milovala opulentní výrazné klopy.
    Autor: profimedia.cz

    Princezna Diana v roce 1988: V osmdesátých letech milovala bílé lodičky, které byly na módním výsluní.
    Autor: profimedia.cz

    Trendy kousky za nejvýhodnější ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová
Klíčová slova:  móda, trendy
Diskuse ke článku
.