Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Natálie Jirásková byla nejvýraznější maturantkou ve smyslných šatech. Designérské duo obléká i její matku

Video se připravuje ...
Designérka Dominika Sedláčková: Oblékání celebrit
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
23. února 2024 | 06:00

Dcera Ivy Kubelkové nedávno oslavila pomyslný vstup do dospělosti maturitním bálem. Natálie Jirásková na plese zářila svým půvabem, který podtrhla výběrem exkluzivních šatů z dílny zvučného designérského dua. O které značce, kterou obléká i její slavná maminka, tu vedeme řeč?

Natálie Jirásková, dcera moderátorky a modelky Ivy Kubelkové, jde ve šlépějích své maminky. Ve světě modelingu se totiž pohybuje už pár let, a navíc s oblibou leckdy obléká i výtvory stejných designérů. Zejména nosí modely kreativního dua – návrhářky Jaroslavy Sedláčkové a její dcery Dominiky.

Ozdobou plesu

Ačkoliv se brand zaměřuje i na volnočasovou módu, jsou to zejména snové, rozevláté šaty ve špičkových materiálech často dekorované ruční výšivkou, na které se návrhářky zaměřují. A právě jeden z modelů oblékla mladičká Natálie Jirásková i ve svůj velký den – na maturitní ples. Vyjímala se v černých šatech s hlubokým výstřihem a bohatou sukní spadlé siluety. Jistou dávku šmrncu jim dodával pajetkový pás dekorovaný na lemu sukně, lehký třpyt obohatil široká ramínka.

Oblíbené šaty

„Takhle krásné šaty bych na sobě mohla mít pořád!“ Poděkovala půvabná blondýnka směrem k designérkám, a potvrdila tak, že se v šatech cítí opravdu skvěle. Neoblékla je totiž poprvé, vynesla je i na přehlídce designérského dua před pěti lety v pražském hotelu Savoy Prague. Na mole se tehdy prošla spolu se svou maminkou.

Zvučné designérské duo: Matka a dcera

Na Ivě Kubelkové se pro změnu vyjímaly třpytivé šaty po celé své délce v siluetě mořské panny. Oblékla je při příležitosti moderace reprezentačního plesu ČD Cargo v roce 2023. Iva a Natálie však nejsou jedinými známými kráskami, jež si oblíbily tuto značku. „Spolupracujeme hodně s Adélou Gondíkovou, s Ivanou Jirešovou, to jsou dvě strašně fajn holky, ale teda musím říct, že jsme měly vždycky štěstí na fajn ženy, takže ty spolupráce jsou moc milé. Třeba v rámci filmového festivalu v Karlových Varech jsme spolupracovaly s Petrou Nesvačilovou, Hanka Vagnerová od nás také měla šaty na červený koberec, Jana Plodková také a mnoho dalších,“ nechala se slyšet exkluzivně pro Blesk pro ženy Dominika Sedláčková.

Jak spolupráce probíhají a na kom všem se ještě jejich šaty v minulosti vyjímaly? To se dozvíte v úvodním videu!

Elegantní šaty, ve kterých zazáříte, pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová, Tereza Víchová