Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Sebevědomá jako představitelka Griseldy: Návod na sex-appeal podle Sofie Vergary nejen pro 50+

  • Sebevědomá jako představitelka Griseldy: Návod na sex-appeal podle Sofie Vergana nejen pro 50+
    10. července 2024 | 06:00

    Vizáž sexbomby přeměnila kvůli nedávné hlavní roli drogové baronky v životopisném dramatu Griselda z dílny Netflix v docela průměrný vzhled. Herečka Sofia Vergara tedy jinak ve skutečnosti srší silnou dávkou smyslnosti, díky čemuž patří mezi nejkrásnější ženy světa. Svůj exotický vzhled i siluetu přesýpacích hodin však nejuznávanější latinská herečka vědomě podtrhuje módním vkusem a stylistickými triky. Jak dosáhnout kýženého sebevědomí podle oslavenkyně, která slaví 10. července 52. narozeniny? To najdete v těchto pěti odpovědích!

    Na skutečnou kokainovou kmotru vyzařovala jistou dávku ženského šmrncu, připodobnit se originálu však nebylo záměrem tvůrců. Díky umělému obočí, změně vlasů, nosní a zubní protéze i lehce našedivělému a zažloutlému odstínu zubů se herečka dokázala do role lépe vcítit a vnímala se jako úplně jiný člověk. Ve skutečnosti je totiž přirovnávána k sexsymbolu. Jak se cítit sebevědomě jako kolumbijsko-americká herečka?

  • Stylistické triky k prodloužení siluety

    Herečka Sofia Vergara vědomě pracuje se svou postavou X neboli siluetou přesýpacích hodin, jež je opřena o širší ramena, větší poprsí, úzký pas a výraznější boky. Štíhlý pas je tedy jednoznačně předností, na kterou by měla být upřena největší pozornost. Kolumbijská kráska tak opakovaně sází na korzetové živůtky šatů či separé topy, jež převážně kombinuje s midi sukněmi s vysokým pasem v lehké áčkové siluetě po celé délce nebo rozšiřujícími se až od úrovně stehen. Na pas upoutává vysokým střihem spodních dílů, který volí i u džínů a elegantních palazzo kalhot. Opticky to totiž prodlužuje siluetu, stejně tak véčkové výstřihy či asymetrické siluety, které jsou taktéž poznávacím znamením hereččina stylu.

  • Na vysoké noze

    Vedle korzetu jsou to pak podpatky na vysoké platformě, které odrážejí její módní styl. Platformy jsou již několikátou sezonu na módním výsluní. K tomu přispěl i fakt, že jsou pohodlnější než klasické lodičky. Platforma totiž sníží úroveň sklonu chodidla, čímž se nositelky budou cítit ve větším komfortu. Navíc vytvoří enormně dlouhé sexy nohy a podpoří eleganci chůze.

    Které letní trendy by vám neměly chybět v šatníku? To se dozvíte v následujícím rozhovoru s návrhářem Dominikem Navrátilem:

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • V zajetí barev

    Sofia Vergara si potrpí na zvířecí vzory: zebří, tygří či leopardí mají své če(s)tné místo v jejím šatníku. Jsou to pak ale i neonové barvy, které dodávají dvaapadesátileté herečce do tváře jistou mladistvost. Neonově žlutou, zelenou i oranžovou nosí na oversize tričkách a mikinách, ale i na širokých palazzo kalhotách či nadčasovém trenčkotu – módním evergreenu, který sluší všem postavám.

  • Hra s texturami

    Půvabná herečka se nechala pohltit i stylistickým trendem v podobě monochromatického odívání (styling opřený o jednu barvu různých odstínů), který pozvedne celkový vzhled do módních výšin. Abyste však v jedné barvě nepůsobila jako jeden slitý flek, je zapotřebí pohrát si s materiály. Pokud se tak Sofia zahalí do jedné barvy, mísí mezi sebou krajku a lesklé i matné reliéfy či kůži kombinuje s vlnou.  

  • Když ani džíny nejsou nuda

    I denim zpodobňuje důležitou roli v jejím stylu. Nosí ho v double stylingu, v oblibě má však džíny světlejšího modrého odstínu. Ladí je do poměrně ležérního stylu, v kombinaci s volnými topy, košilemi či mikinami však nikdy nevyznívají příliš fádně. Doplňuje je právě již zmíněnou výraznou barevností nebo k nim obuje hříšně vysoké podpatky.

    Stylový outfit inspirovaný Sofií Vergarou pořídíte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová
Klíčová slova:  trendy, móda
Diskuse ke článku
.