Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nečekaně zahalená Agáta Hanychová: Elegantní model je ideální do tohoto počasí!

13. prosince 2023 | 06:00

Nedávný křest zbrusu nové knihy spisovatelky Haliny Pawlowské přilákal řadu známých tváří. Nenechaly si ho ujít zpěvačka a herečka Petra Černocká, zpěvačka Jitka Zelenková, herečka a zpěvačka Kateřina Brožová, herec a režisér Jakub Kohák i modelka a influencerka Agáta Hanychová. Do společnosti dorazila v nebývale elegantním a zahaleném modelu s puncem elegance. Kde pořídíte obdobný look? Račte se inspirovat našimi tipy.

Neuvěřitelně aktivní spisovatelka a scenáristka Halina Pawlowská vydává rok co rok novou knihu. Letos na konci listopadu pokřtila v pražském Café Cihelna nové dílo nesoucí název Rande. Tuto slavnostní příležitost si nenechala ujít ani modelka Agáta Hanychová, která oblékla velmi pohodlný, leč působivý model s nudou si netykající.

Co řekla o nové knize Halina Pawlowská? To se dozvíte ve videu: 

Video se připravuje ...
Halina Pawlowská vydala knihu Rande: To moje bylo nezapomenutelné • VIDEO: Petra Koubková

Draze vypadající barevný tón

Agáta se oblékla do monochromatického looku založeného na jedné barvě různých odstínů. Zvolila exkluzivní béžovou eskalující do světle hnědé, která je jedním z draze a exkluzivně vypadajících tónů. Vynikne zejména v zimním období. Outfit sestával z copánkového krémového svetru, na něj navrstvila vestu z imitace semiše. Na zajímavosti jí přidaly dekorovaný kontrast v podobě umělého beránka, ale i výrazné klopy s připínacími tmavými pásky.

Nákupní tipy: vesta Zara, 1799 Kč; tričko COS, 49 € (cca 1197 Kč); sukně Zara, 699 Kč; svetr Reserved, 799 Kč; kozačky Lasocki, prodává CCC, 2199 Kč; kabelka Mango, 1599 Kč; přírodní vyživující rtěnka Puaree, 449 Kč; náušnice Mango, 399 Kč

Ideální do aktuálních teplot

Zbytek looku doplnila midi sukní prostých linií s leskem, která se těší nebývalé oblibě již několikátou sezonu. Pod svetr však lze navrstvit i saténové či hedvábné slip dress, které jsou výjimečné svou termoregulací. V zimě zahřejí, v létě naopak ochladí. Pomyslnou třešničku zpodobňovaly kovbojské sexy boty s jistou kapkou drzosti a červeně nalíčené rty.

Tento look je tak ideálním modelem do aktuálních teplot, kdy je ráno příjemných pár stupňů nad nulou. Vestičku můžete případně kombinovat s džínami s vysokým pasem, které doprovodí jakékoliv kozačky s ostrou špičkou a blokovým podpatkem.

Stylový outfit inspirovaný Agátou Hanychovou pořídite na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na další modely Agáty Hanychové se podívejte ve fotogalerii.

Autor: Žaneta Podlahová